GÜNCEL

ATV Müge Anlı'dan 'Sen almazsan üst kat komşunun kocası alır' sözlerine açıklama

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında sarf ettiği ve çok tepki alan 'Sen almazsan üst kat komşunun kocası alır' sözlerine Müge Anlı'dan yeni açıklama...

ATV Müge Anlı'dan 'Sen almazsan üst kat komşunun kocası alır' sözlerine açıklama

ATV ekranlarında yıllardır yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, yeni sezon başladığından bu yana işlediği konular ve programa davet ettiği konuklar ile 'Esra Erol'da' program formatına benzetilerek tepki topluyor. Bir önceki sezonda aylar süren ve kamuoyunun soluksuz takip ettiği Büyükşen cinayeti ve Palu ailesi gibi konularla televizyon programcılığı tarihinde eşi benzeri görülmemiş başarılara imza atan Müge Anlı, son sezonunda ele aldığı 'aşk'  ve ilişkiler temalı konularla kemik kitle izleyicisinden, program içeriğinin 'Esra Erol'a kaydığı yönünde peşpeşe eleştiriler alıyor.


 Son olarak programında eşinden ayrıldıktan sonra lise arkadaşıyla sevgili olan ve ardından evlenen Mehmet Esen'in dolandırılma hikayesinde söylediği 'Üst kat komşunun kocası alır' sözleri nedeniyle tepki çeken Müge Anlı canlı yayında kendini yeniden açıkladı. 

'Sen almazsan üst kat komşunun kocası alır' deyince sosyal medyada kıyamet koptu
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 11 Mart'taki yayınında eşinden ayrıldıktan sonra lise arkadaşıyla sevgili olan ve ardından evlenen Mehmet Esen'in dolandırılma hikayesi işlenmişti. Esen'in eşinin ihtiyaçlarını karşılaştığını, her istediğini aldığını söylemesi üzerine Müge Anlı Esen'e 'Sen almazsan üst kat komşunun kocası alır.' sözleriyle tepki göstermişti. 

Sosyal medyada olay olan bu sözlerin ardından Müge Anlı canlı yayında açıklama yaptı. Geçtiğimiz hafta 41 yaşındaki Mehmet Esen, eşinden ayrılıp eski sevgilisiyle yuva kurduktan sonra eski sevgilisi tarafından dolandırıldığını iddia ederek Müge Anlı'nın kapısını çalmıştı.

Eski eşinin de kendisini dolandırdığını belirten Esen, yayın sırasında eşine baştan aşağıya kıyafet aldığını, her ihtiyacını karşıladığını söylemişti. Bu ifadeleri de Müge Anlı'yı kızdırmıştı.

"Ya sen alacaksın kocası olarak ya da üst kat komşunun kocası alacak" 
Müge Anlı da "Yani ben gerçekten sizleri anlayamıyorum. Ben bunu bir kadın olarak söylüyorum. Benim eşim çalışmasa tabii ki ben alacağım. Kim alacak ben almazsam. Sen almazsan gider o zaman üst kat komşunun kocası alır. Ya sen alacaksın kocası olarak ya da üst kat komşunun kocası alacak.“ sözleriyle tepki göstermişti.

"Ben yanımdaki kadına bir şey almayacaksam o paraları biriktireceksem niye çalışıyorum"
"Erkeğin doğasında kadına zaten bir şey almak, mutlu etmek vardır. Yoksa bir erkek niye para kazanır? Ben yanımdaki kadına bir şey almayacaksam o paraları biriktireceksem niye çalışıyorum ki? Kadın olarak da aynı şeyi söylüyorum. Ben etrafıma eşime, dostuma hediye almayacaksam kazandığım parayı ben ne yapacağım?" ifadelerini kullanmıştı.

"Müge Anlı’dan skandal sözler" diyenlere mesaj verdi
Anlı, "Cuma günü adam buraya gelmiş “Ben karıma eşofman aldım” diye anlatıyor. Ben de diyorum “Kim alacak, üst kat komşu mu alacak?" Tabii sen alacaksın. Müge Anlı’dan skandal sözler. Nesi skandal? Karını çalıştırmayıp evde oturtuyorsan, karına aldığın eşofmana laf eden adama laf söyleyene kadar bunun cevabını verene mi laf söylüyorsun?" dedi.

"Bir an evvel bizim aile değerlerimize geri dönmemiz gerekiyor" 
"Arkadaşlar bakın bir ailenin, milletin, ulusun bir takım değerleri vardır. Bu değerlerden uzaklaşanlar çok rica ediyorum bir an evvel silkelensinler, kendilerine gelsinler çünkü bu gidişatın sonu iyi değil. Bir an evvel bizim aile değerlerimize geri dönmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"Kadın kadınlığını erkek erkekliğini bilecek"
Ardından açıklamasına "Kadın kadınlığını erkek erkekliğini bilecek. Bunu da benim gibi cinsiyet ayrımcılığının karşısında duran bir kadın olarak söylüyorum. Ben kocama yaptığım tarhana çorbasının hesabını soramam o da bana aldığı eşofman altının hesabını soramaz. Evlilik böyle bir şey." sözlerini ekledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar