TELEVİZYON

ATV Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı Dursun Zehir olayı ne kim öldürmüş

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan 71 yaşındaki Dursun Zehir'in cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının ardından tüyler ürperten bir itiraf geldi. Dursun Zehir'i kim öldürdü, işte her detayıyla Dursun Zehir olayı...

ATV Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı Dursun Zehir olayı ne kim öldürmüş

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 5 aydır aranan 71 yaşındaki Dursun Zehir her yerde aranırken, torunu Kerim Bekar konuk olduğu programda kendi ağzıyla dedesinin evine gizlice girmeye çalıştığını söylemesiyle olayın seyri değişmişti. Rize'de ortadan kaybolan Dursun Zehir'in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayında aranan Dursun Zehir'i torunun internet kafeden 2 arkadaşının öldürdüğü belirlendi. Gözaltına alınan Yasin Şanal cinayet itiraf etti. Yasin Şanal, cinayeti Enes Günyüzü ile işlediklerini ve cesedi deniz kenarına gömdüklerini söyledi. Gözaltına alınmadan önce dedesinin öldürüldüğünü Müge Anlı ekiplerinden konuşan Kerim Bekar, şaşırtan tavırlar sergiledi.



Torunu şüpheli gösterilmişti
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç olaylar işlenmeye devam ediyor. Programda son olarak işlenen konu, ünlü sunucu Müge Anlı'nın da sabrını taşırdı. Geçtiğimiz aylarda Trabzon- Rize yolu arasında yürüyüş yaparken kaybolan 71 yaşındaki Dursun Zehir'den bir daha haber alınamazken, torunu Kerim Bekar şüpheli gösterildi. 

Müge Anlı'da aranan Dursun Zehir'in öldürüldüğü ortaya çıktı. Torunu Kerim'in arkadaşı itiraf etti, yer gösterdi. Pazar ilçesinde 6 Ekim 2021'de evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan Dursun Zehir ile ilgili itirafçı iddiaları üzerine polis ekipleri, harekete geçti.

Zehir'in öldürüldüğü iddiasının ardından, cansız bedenin gömülü olduğu değerlendirilen ilçe merkezindeki Kız Kulesi karşısında bulunan sahildeki kayalık alanda, iş makinesiyle kazı çalışması başlatıldı.Kazıda, bölgeye getirilen ve kimliği açıklanmayan itirafçı, ceset olduğunu öne sürdüğü alanı gösterdikten sonra polis tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak kazı çalışması yapan ekipler, herhangi bir bulguya rastlayamadı! Kazı çalışmasını sona erdirildi.

Kerim'in, cesedin gömülü olduğunu söylediği yer ise çok ilginç
Müge Anlı'da umursamız tavırları ve yalanları ile dikkat çeken Dursun Zehir'in torunu Kerim Bekar da gözaltına alındı. Dursun Zehir'in cesedinin gömüldüğü söylenen yer ise hayli dikkat çekici. Müge Anlı mikrofonlarına konuşan Kerim Bekar, meğer kameraları tam o noktaya götürmüş ve 'parça parça edip buradan atmış olabilirler" demiş. 

Torun Kerim Bekar'dan şaşırtan tavırlar
özaltına alınmadan önce dedesinin öldürüldüğünü Müge Anlı ekiplerinden konuşan Kerim Bekar, şaşırtan tavırlar sergiledi. Cinayeti öğrenince soğuk kanlı bir şekilde gülen Kerim Bekar, sonrasında da internet kafeye gidip oyun oynamak istemiş.

Olayla ilgili Rize Emniyet Müdürlüğü'nde 2 şüphelinin sorgusunun devam ettiği belirtildi.

Dursun Zehir'in torunu Kerim Bekar'ın da İstanbul'da gözaltına alındığı ve sorgu için Rize'ye getirileceği öğrenildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar