KULİS

ATV dekolteli sunucu için kararını verdi!

Hüseyin Çelik'in dekoltesi nedeniyle hedef aldığı ATV sunucusu ile beklenen karar verildi.

ATV dekolteli sunucu için kararını verdi!
GAZETECİLER.COM
AKP Genel Başkan Yardımıcısı ve Parti sözcüsü Hüseyin Çelik'in dekolte fırçası attığı ATV sunucusu Gözde Kansu'nun ipi çekildi. Beyaz TV'de isim vermeden hedef aldığı sunucunun kıyafetini "aşırı açık" bulduğunu belirten Çelik bunun kabül edilemez olduğunu söylemiş ve gözler ATV yönetiminin alacağı karara çevrilmişti.

YERSEN: SEBEP DEKOLTE DEĞİL PERFORMANS!

A Haber'de program yapan Sabah yazarı Sevilay Yükselir, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Gözde Kansu'nun ATV'de yayınlanan Veliaht'ın sunuculuğu koltuğundan kovulduğunu duyurdu. ATV yöneticileriyle yaptığı görüşmede Kansu'nun işine son verildiğini öğrendiğini paylaşan Yükselir "Fakat sebep kıyafeti değil performansının kötülüğü!" notunu düştü.

İşte Sevilay Yükselir'in ilgili tweet'leri:

atv yönetimi ile konuştum.Evet #veliaht ın yapımcısı Gözde Kansu'nun işine son vermiş.Fakat sebep kıyafeti değil performansının kötülüğü!+++

Ayrıntıları yarın yazımda ama #veliaht ın yayınlandığı gece Gözde Kansu'yu kötü sunuşunu yerden yere vuran ahalinin şimdi sahipliği komedi!

İnanamıyorum!Hüseyin Çelik ettiği 2 lafla o gece Gözde Kansu'yu derhal değiştirin diye ciyak ciyak bağıran ahalinin eline müthiş koz verdi:)

Bu arada pardon ama Hüseyin Çelik iyi yapmış hoş etmiş filan da demiyorum.Onun pozisyonunda bi insanın bu değerlendirmeyi yapması yanlıştır

YAPIMCI ÖNCE PROGRAM ÇAKIŞMASI DEDİ AMA...

Hüseyin Çelik'in "Böyle de kıyafet olmaz ki" demesinin ardından yapımcı Caner Erdem dün yaptığı açıklamasında yeni bir sunucu ile anlaşabileceklerini ifade etmiş ve yapımcı bunun sebebinin "program çakışması" olduğunu ifade etmişti

Erdem "Gözde Hanım’ın önümüzdeki hafta başka bir çekiminin çakışma durumu var. Öyle bir durumda yeni bir sunucu olabilir." demişti.

SEBEP GÖZDE KANSU'NUN GEZİCİ OLMASI MI?

Ekran yüzü Gözde Kansu'nun Twitter hesabına bakıldığında ise Gezi protestolarına katıldığı ve paylaşımlarıyla da destek verdiği anlaşılıyor. Gezi sonrası medyada başlayan "cadı avı" düşünüldüğünde Kansu'nun kovulması bir başka medya tartışmasına daha konu olacak gibi gözüküyor.

Deneme

Deneme
ÇOK OKUNANLAR