GÜNDEM

Athena Gökhan'ın Ekrem İmamoğlu paylaşımı bir anda gündeme oturdu

31 Mart yerel seçimlerinde Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nu tebrik ederek tepki toplayan Gökhan Özoğuz, bu sefer Ekrem İmamoğlu paylaşımıyla çok konuşuldu.

Athena Gökhan'ın Ekrem İmamoğlu paylaşımı bir anda gündeme oturdu

Seçimlerin ardından yaptığı paylaşımlarla birçok kesim tarafından eleştiri yağmuruna tutulan ve takipçileriyle polemiğe girmekten kaçınmayan Gökhan Özoğuz, kesin olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etti. Özoğuz'un Fatih Mehmet Maçoğlu'nun ardından İmamoğlu'nu tebrik etmesi, yeniden tepkilere neden oldu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Gökhan Özoğuz, Tunceli Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre ilan eden Fatih Mehmet Maçoğlu'nu Twitter üzerinden, "Belediyecilik yaklaşımınızla çok sağlam bir örneksiniz .Hizmetlerinizin çoğalarak devamını dileriz.” diyerek tebrik etmişti.

Terörist diyenlere cevap vermişti

Maçoğlu'nu tebrik ettiği için kendisine terörist diyen kişilere ise "Komünist mi oldun, hdpkklısın, şerefsizsin adam sanmıştık Süleyman Soyluya terörist dedin vs. mesajlarını atan trol kardeşler sizi öpüyorum. Bizde Halk zırhı var işlemiyor işlemiyor. Hayde başka kapıya" demişti.

Athena Gökhan'ın Ekrem İmamoğlu paylaşımı bir anda gündeme oturdu - Sayfa 4

İmamoğlu'nu da böyle tebrik etti

Son olarak önceki gün Anıtkabir'i ziyaret eden Ekrem İmamoğlu'nun bu fotoğrafını paylaşan Gökhan Özoğuz, fotoğrafın altına şu notu düştü:

“Ehil kişi, hak hukuk gözeten kişi, Türk milleti için İstanbul'dan başlayarak ileri görüş ve birleştiriciliği ile çalışıp kucaklayan kişi. Atamızın ilkeleriyle hayırlı hizmetler. #ekremimamoğlu tebrikler! Anıtkabir'e ziyaret ziyadesiyle böyle eğilmek”

Öte yandan seçim sonuçlarına itiraz ediltikten sonra Ömer Çelik'in paylaşımına yorum yapan Özoğuz, "İşte bunlar çok güzel yaklaşımlar. Teşekkürler bay Çelik. Gerçek olanlar ortaya dürüst döküldüğünde kavgalar biter" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar