TV HABER

Atar yapayım derken baltayı taşa vurdu!

Nihat Doğan, İzdivaç programlarının müzmin gelin adayı Hanife'yi başındaki örtü ile vurmaya çalıştı. Ancak mahalle jargonuna daha tam hakim olamadığı için baltayı taşa vurdu.

Atar yapayım derken baltayı taşa vurdu!

Nihat Doğan, müzik kariyerini noktalayıp magazin yorumculuğu yapmaya başladıktan sonra yaptığı aykırı çıkışlarla gündeme gelmekten bir hayli hoşlandı.

Beyaz TV ekranlarında Söylemezsem olmaz programında magazin yorumları yapan Nihat Doğan, muhafazakar mahalleye şirin görünmek için atar yapınca baltayı fena halde taşa vurdu.

Nihat Doğan, son olarak Zuhal Topal'ın evlilik programının müzmin gelin adayı Hanife'yi başörtüsünü istismar etmekle suçlayıp, başörtülü kadınlara da bu programı izlememe çağrısı yaptı...

Ancak muhafazakar mahallenin jargonuna daha tam hakim olamadığı için de fena halde pot kırdı.

Nasıl mı?.

Nihat Doğan ilk olarak isim vermeden Hanife için "türbanlı" dedi...

Muhafazakar camiada bu tanımlamadan hoşlanılmadığının farkında değildi...

Çünkü muhafazakar mahallede onun adı "türban" değil "başörtüsü"ydü...

Hatta mahallede "türban" diyenlere gıcık olunduğu da bilinen bir gerçekti...

Nihat, mahalleye tam adapte olamadığından mıdır bilinmez, Hanife'den sonra tüm başartülüler için birkaç kez daha "türbanlılar" dedi ve onu "türbanlı gelin adayı çıkaran proramlarını izlememeye" çağırdı...

Haliyle de yaptığı çağrı belki karşılık taraftar buldu ancak kırdığı pot da Nihat Doğan'ın hanesine eksi (-) olarak kaydedildi...

İZLEMEYİN KARDEŞİM TÜRBANLILAR!

Nihat Doğan'ın isim vermeden gelin Hanife ile ilgili sözleri ve yaptığı o çağrı şöyle:

"Bu emperyalist güçlerin değerlerimizi yok etme çabasıdır. Evlilikler bizim için kutsaldır, önemlidir. Evlilik kurumunu allak bullak ediyorlar. Evlilik kurumunu itibarsızlaştırıyorlar."

"Özellikle türbanlılara sesleniyorum. Terbiyesiz sana yakışıyor mu? Bir gün başkasıyla, ertesi gün diğeriyle birlikte. Bu tarz programlar örflerimizi kutsal evliliğimizi yok ediyor."

"İslamın en önemli simgelerinden biri olan türbanla o programlara çıkanlara lanet olsun. Cuma günü lanet okumak istemiyorum ama yeter. O terbiyesizliğinizi türbana alet etmeyin. Evlilik bu kadar dinamitlenmez. Yazıklar olsun."

"Allah aşkına düşürün reytingleri sizin elinizde. Bak bakalım bir daha evlilik programı yapıyorlar mı? Açıyorum televizyonu 10 tane evlilik programı. Rezillikdir bu. Sen o türbanı giyiyorsan öyle rezil bir programın içinde olamazsın. Bunu bizim kabul etmemiz mümkün değil. O türbanın hakkını ver. Rezil kadınlar. İslamı rezilliğinize alet etmeyin."

"Nihat Doğan bizi uyarmadı demeyin. İzlemeyin kardeşim türbanlılar. Yazık, günah. 28 Şubat sürecinde umutları, hayalleri yıkıldı insaların türbanı çıkarmadılar diye. O gün cefasını onlar çekti, bugün sefasını bunlar sürüyorlar. Yazıklar olsun.."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar