MEDYA KÖŞESİ

Asuman Dabak daha ne yapsın?

Oyuncu Asuman Dabak setlerde uyuşturucu kullanımının arttığını açıklamış ve bu açıklamayı gençleri korumak için yaptığını söylemişti.

Asuman Dabak daha ne yapsın?

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Asuman Dabak'ı yürekten kutladığını söyledi. Eyüboğlu, "Dabak, başka ne yapsın?Setlerde uyuşturucu kullananların videolarını mı çekip yayınlasın? İlk kez bir sanatçı çıkıp, “Kral çıplak” dedi.Yetmedi, bazıları gibi “Sözlerim yanlış anlaşıldı” diyerek çark etmedi. Artık bundan sonrası, narkotik polislerinin işi…" ifadelerini kullandı.

ASUMAN DABAK, DAHA NE YAPSIN?

Asuman Dabak’ı yürekten kutluyorum. Neden mi?

Setlerde uyuşturucu kullanımının arttığı, insanların sigara içer gibi uyuşturucu kullandığı açıklamasından geri adım atmayıp Posta’daki söyleşisinde, Alev Cimin Gürsoy’un “Bu açıklamayı yaparken tepki almaktan çekinmediniz?” sorusuna verdiği şu yanıt için:

“Neden çekineyim? Ne yapabilirler ki? Malumun ilanı bu... Kimse söylediğimi yalanlayamaz. Ancak ‘Aaa neden böyle bir şey söyledi?’ diyebilir. Onun da yanıtı net; gençleri korumak istiyorum.”

Dabak, başka ne yapsın?

Setlerde uyuşturucu kullananların videolarını mı çekip yayınlasın? İlk kez bir sanatçı çıkıp, “Kral çıplak” dedi.

Yetmedi, bazıları gibi “Sözlerim yanlış anlaşıldı” diyerek çark etmedi. Artık bundan sonrası, narkotik polislerinin işi…

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar