GÜNDEM

Aşkı Memnu efsanesi 14 yıl sonra bir arada Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat Netflix filminde yer alacak!

Aşk-ı Memnu'daki Behlül ve Bihter karakteriyleriyle Türk dizi tarihinde unutulmaz bir yer edinen Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat 14 yıl sonra yeniden bir projede bir araya geliyor.

Aşkı Memnu efsanesi 14 yıl sonra bir arada Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat Netflix filminde yer alacak!

Televizyon tarihinin efsane çiftlerinden Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’un yeniden aynı projede buluşması için yapımcılar uzun zamandır proje önerilerinde bulunuyor ama bu buluşma bir türlü gerçekleşmiyordu. Beklenen gelişme 14 yıl sonra nihayet oldu. Kulislerde konuşulan bilgilere göre iki star isim Onur Güvenatam’ın patronu olduğu OGM Pictures ile anlaştı.

Efsaneler 14 yıl sonra bir arada
Bir dönemin fenomen dizisi Aşk-ı Memnu'da rol alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat, yıllar sonra yeniden buluştu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ bir sinema filminde başrolü paylaşacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın kulis haberine göre, filmi başarılı kalem Nuran Evren Şit yazıyor, film New York’ta çekilecek ve Netflix’te yayınlacak.

Küs oldukları ileri sürülmüştü
İkilinin 14 yıl sonra yeniden buluşacak olması kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı. Aşk-ı Memnu'da Bihter ve Behlül karakterine hayat veren ünlü oyuncuların küs oldukları, Aşkı-Memnu’nun çekimleri sırasında bile anlaşamadıkları öne sürülmüştü.

Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ şu günlerde Ay Yapım'ın üstlendiği, Onur Saylak’ın “Nuh Boğuldu” adlı filminde başrol oynuyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar