DİZİ DÜNYASI

Aşk ve Mavi'ye flaş transfer! Emrah'ın yerine 2 oyuncu birden

ATV'nin 3 sezondur devam eden iddialı dizisi Aşk ve Mavi'de son günlerde sular bir türlü durulmuyor.İstediği ücreti alamayan Emrah diziden ayrılıyor. İşte Emrah'ın yerine gelen 2 bomba isim...

Aşk ve Mavi'ye flaş transfer! Emrah'ın yerine 2 oyuncu birden

3 sezondur ATV ekranlarında cuma akşamları ekrana gelen dizisi Aşk ve Mavi'de ortalık bir süredir karışık. Başrol oyuncusu Emrah yapımcıdan zam talep etmiş istediği rakamı alamayınca da diziden ayrılacağını duyurmuştu.

Emrah'ın yerine Aşk ve Mavi'nin yeni başrol oyuncusu belli oldu. Başrol oyuncusu Emrah'ın yerine yine bir şarkıcı kökenli oyuncu geldi. İşte Emrah'ın yerine gelen o başrol oyuncusu ve diziye 5 Ekim'de yayınlanacak yeni bölümünde 'mümtaz' karakteri ile dahil olacak oyuncu...

EMRAH 3 BÖLÜM SONRA GİDİYOR

Emrah’ın 3. sezonun ilk 5 bölümünde yer alacağı ve sonra diziye yeni katılacak olan Keremcem’in Aşk ve Mavi’yi bambaşka yerlere götüreceği medya kulislerinde konuşuluyor.

YENİ BİR OYUNCU DAHA

Aşk ve Mavi'nin 5 Ekim akşamı yayınlanacak yeni bölümümde diziye yeni bir karakter girecek. Mümtaz karakterinin ise usta isim Ali Düşenkalkar canlandıracak.

Gizli yetenekleri olan ‘Mümtaz’, her yemeği lezzet karnavalına dönüştürecek. Düşenkalkar daha önce Hanımın Çiftliği dizisinde Kabak Hafız ve Dila Hanım dizisinde de Kahya Canip karakterleri ile dikkatleri üzerine çekmişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar