GÜNDEM

Aşk-ı Memnu'da Adnan Bey Belli Oldu! Bihter Filminde Hangi Oyuncular Oynuyor?

Aşk-ı Memnu'nun yeni filmi Bihter için yeni oyuncularla anlaşıldı. Adnan Bey ve Behlül karakterlerine kimlerin hayat verdiği belli oldu. Filmi yakından takip edecekler şimdiden heyecanlı. Detaylarıyla birlikte Bihter filmi güncel oyuncu kadrosu ve yayın tarihi açıklanıyor...

Aşk-ı Memnu'da Adnan Bey Belli Oldu! Bihter Filminde Hangi Oyuncular Oynuyor?

Hazırlıkları yapılan Aşk-ı Memnu dizisinin film hali olan "Bihter" için kadro hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı bir süredir bekleniyordu. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin oynadığı dizi ilgi çekmişti. Şimdi ise onların yerine farklı oyuncular gelecek ve bu sefer dizi değil film çekilecek. Efsane hikayesi ile birlikte yine milyonların ilgisi yine Aşk-ı Memnu'da olacak.

Bihter Filminde Kimler Oynuyor?

Bihter filmi için oyuncu kadrosuna yönelik araştırma yapılıyor. Adnan Bey'i hangi oyuncunun canlanadıracağı da netleşti. Osman Sonant, Adnan Bey karakteri ile filmde yerini alacak. Diğer oyuncular ve hayat verecekleri karakterler de belli oluyor. Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter karakterine hayat verecek olması büyük avantaj. Bihter'i Farah Zeynep Abdullah, Behlül'ü Boran Kuzum, Nihal'i Helin Kandemir, Firdevs Hanım'ı Hande Ataizi, Peyker'i Nezaket Erden, Beşir'i Lorin Merhart, Matmazel'i ise Ebru Özkan canlandıracak. Film için heyecanlı olan izleyici kitlesi ise, bir an önce yayınlanmasını bekliyor.

İzleyiciler Çok Heyecanlı!

Aşk-ı Memnu'nun film hali olan Bihter'i heyecanla bekleyen bir izleyici kitlesi var. Dolayısıyla film çekimlerinin en kısa sürede başlaması bekleniyor. Bu konuda net bir açıklama yapılmasa da hazırlıkların devam ettiğini vurgulayalım. Bakalım Bihter filmi Aşk-ı Memnu kadar etki yaratabilecek mi göreceğiz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar