GÜNDEM

Asıl iftirayı Muharrem İnce'ye attılar deyip CHP'yi eleştirdi

CHP yönetiminin, FETÖ üyeliği iddiası ile tutuklanan Burak Oğuz'un arkasında olduğunu söyleyen Fuat Uğur, Faik Öztrak'ın iftira açıklamasını hatırlattı ve asıl iftiranın Muharrem İnce'ye atıldığını söyledi.

Asıl iftirayı Muharrem İnce'ye attılar deyip CHP'yi eleştirdi

CHP'li Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz FETÖ üyeliği iddiası ile tutuklandı. Türkiye yazarı Fuat Uğur da CHP yönetiminin görevden alınan Oğuz'un arkasında yer aldığını ve hakkındaki iddiaların ciddi olduğunu, buna iftira demek için ise erken olduğunu belirtti ve asıl iftiranın Muharrem İnce'ye atıldığını söyledi. 

Uğur  "CHP yönetimi neden FETÖ’den tutuklanan Burak Oğuz’un arkasında ve neden Muharrem İnce’nin karşısında?" diye sordu ve bunu CHP tabanının anlaması gerektiğine vurgu yaptı.

İnce’ye sahip çıkmadılar ama FETÖ tutuklusunun tam kadro arkasındalar

Ne acıklı.
CHP yönetimi tam kadro, FETÖ’cülükten tutuklanan ve görevden alınan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’un arkasında yer aldı.
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan parti sözcüsü Faik Öztrak’a kadar “İftira bu, bizim aramızda Fetullahçı barınamaz” diyorlar.
Bilemeyiz onu, Burak Oğuz’un hakkındaki iddialar çok ciddi. Yargı sonucunu beklemek lazım ki ne Kemal Bey ne de partinin diğer elemanları yargıç değil.
Yani iftira demek için erken.
Oysa asıl iftira Muharrem İnce’ye atılmıştı. Hatırlatmaya gerek var mı? Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı gizlice, gecenin 01.30’unda ziyaret edip CHP Genel Başkanlığı için yardım istediği iftirası.
İstihbaratı Talat Atilla vermiş, asparagasın ve yalan haberin duayeni, Sözcü başyazarı Rahmi Turan yazmış, Kılıçdaroğlu çıktığı televizyon programında “Olabilir, doğrudur, ben de duydum” demiş, Tuncay Özkan ile Engin Özkoç gibi yandan çıkmalar da İnce’ye çemkirip iftiranın üzerine cila çekmişlerdi.
Şimdi sormaz mı insan?
Cari CHP yönetimi neden FETÖ’den tutuklanan Burak Oğuz’un arkasında ve neden Muharrem İnce’nin karşısında, bunu anlamalıyız.
Daha doğrusu CHP tabanı anlamalı bunu.
CHP yönetiminin bu tutumu, küresel çetelerin isteği doğrultusunda ülkemizi dizayn etmek isteyen zihniyetin, partide, Atatürkçülüğü ulusal çıkarlarımızı koruyup kollamak ve millî kimlikle ayakta durmak olarak anlayan son Mohikanları da tasfiye girişiminin adıdır.
Ama ne yazık ki bugünkü CHP yönetimi parti tabanını zehirledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar