GÜNDEM

Aşık olduğu kadınlar ölünce korkmuş Metin Uca'dan 'açık ilişki' itirafı Metin Uca kimdir kaç yaşında

Ünlü sunucu Metin Uca'dan özel hayatına ilişkin çok konuşulacak itiraf... Beraber olduğu 3 kadının da art arda vefat etmesinin ardından korktuğunu söyleyen Metin Uca artık 'açık ilişki yaşamayı teklif ettiğini' söyledi.

Aşık olduğu kadınlar ölünce korkmuş Metin Uca'dan 'açık ilişki' itirafı Metin Uca kimdir kaç yaşında

Ünlü sunucu Metin Uca, aşk hayatına ilişkin bugüne dek hiç itiraf etmediği bir bilinmeyenini anlatarak sosyal medyaya ve magazin gündemine bomba gibi düştü. Haberler sitesinin YouTube'da yayınlanan 'Haber Bahane' programına konuk olan Metin Uca, hayatına giren üç kadının da peşpeşe öldüğünü, bu kayıpların ardından ciddi bir travma yaşadığını ve kadınların hayatında 'kötü etki yarattığını' düşünmeye başlaması nedeniyle artık birlikte olduğu insanlara 'açık ilişki yaşamayı' teklif ettiğini itiraf etti. 

'Açık ilişki yaşıyorum' itirafı
Ünlü sunucu ve seslendirme sanatçısı Metin Uca, Gökay Kalaycıoğlu'nun Haber Bahane programının bu haftaki konuğu oldu. Özel hayatında birlikte birlikte olduğu kadınları peşpeşe kaybettiğini ve ölümlerle sınandığını ifade eden Metin Uca, bağlanma korkusu oluştuğunu ve açık ilişki yaşamayı tercih ettiğini ifade etti.

Ölümlerle sınanmak travma yaratmış
Ailesinden de vefatlar sonucu kayıplar yaşayarak sarsıldığını anlatan Metin Uca, anne babasını 30'lu yaşlarda bir buçuk ay arayla kaybettiğini, zaman içinde aldığı ölüm haberlerinden sonra travma yaşadığını ve bağlanma korkusu geliştiğini söyledi.



Yakılarak ölmek istediğini de itiraf etti
Açıklamalarında yakılarak ölmek istediğini de belirten Metin Uca,  Kalaycıoğlu'nun "Yalnızlık korkun var mı?" sorusu üzerine şu ifadeleri kullandı:

"60 yaşındayım ve yalnızım. Aman bana bir şey olursa diye bir kadınla birlikte olma taraftarı değilim. Bu o kadına haksızlık olur. Kendi adıma yetmeye çalışıyorum. Ölümden de korkmuyorum. Güzel öleceğimi düşünüyorum."

"Hayatımda hep sevdiklerimle sınandım" 
Hayatı boyunca hep ölümlerle sınandığını söyleyen ünlü sunucu, sözlerine şöyle devam etti:

"30 yaşında 1,5 ay ile anne ve babamı kaybettim. O günden beri de yalnız yaşıyorum. Bağlanma korkum o zamana dayanıyor. Hayatımda hep sevdiklerimle sınandım. 

"Birlikte olduğum 3 kadını da peş peşe kaybettim" 
"Birlikte olduğum 3 kadını da peş peşe kaybettim. Ankara'da ses sanatçısı bir sevgilimle kötü ayrılmıştık. Evde astım krizi geçirdi. Ona karşı çok mahcup olduğum bir hayatım var. Sonra Derya'yı kaybettim. Sonra yine bir başkası var. 

"Ben insanların hayatlarını olumsuz etkileyen biri miyim diye düşünmeye başladım"
Bu ölümler hep ayrıldıktan sonra oldu. Kendimi suçlu hissetmedim ama istemeden üzdüm. 3 kadın peş peşe ölünce istemeden ben insanların hayatlarını olumsuz etkileyen biri miyim diye düşünmeye başladım. 

"Açık ilişki yaşamayı kabul edenlerle birlikte oluyorum" 
Bundan sonra ilişkileri daha yüzeysel, tutkulu ama evliliğe gitmeyecek bir düzeyde yaşamayı tercih ettim. Açık ilişki yaşamayı kabul edenlerle birlikte oluyorum. Hayattan keyif almayı pek çok şeyin önünde tutan, seçkin zevkleri olan ve yaşı gelmiş kadınlar oluyor genelde.Hayatımı paylaştığım bir kadına yük olmadım. Mutluyum, hayattan keyif alıyorum ve asla bırakmak gibi bir niyetim yok."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar