GÜNDEM

Asgari Ücretle Maaş Alanlar Bayram İkramiyesi Alabilecek mi? Milyonların Gözü Yeni İkramiyede!

Asgari ücretli çalışanlara bayram ikramiyesi verilecek mi merak edildi. Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyelerine ilişkin yeni gelişmeler yaşanabilir. Emeklilerin yanı sıra asgari ücretliler de ikramiye ödemesi alabilir. 2023 yılında ikramiyeler kaç TL olarak ödenecek?

Asgari Ücretle Maaş Alanlar Bayram İkramiyesi Alabilecek mi? Milyonların Gözü Yeni İkramiyede!

2023 yılında emeklilere verilecek olan ikramiye için resmi açıklama bekleniyor. Geçtiğimiz sene 1100 TL olarak verilen ikramiyenin bu sene zamlanması muhtemel gözüküyor. Öte yandan ikramiyeye yüzde kaçlık zam yapılacağı da sorulmakta. Asgari ücretliler ikramiye ödemesinden yararlanabilecek mi?

Asgari Ücretliler İkramiye Alacak mı?

Asgari ücretlilere ikramiye ödemesinin bu yıl için mümkün olup olmadığı sorulmakta. Milyonlarca asgari ücretli için ikramiye verilir ise devlete olan bütçe yükü kaç milyar TL olacak? Son dakika gelişmelerini sizlere ileteceğiz. Henüz asgari maaş alan çalışanlar için bir ikramiye kararı çıkmadı.

İkramiye Kaç TL Ödenecek?

Şu an için emeklilere verilecek olan ikramiye 1100 TL olarak biliniyor. Ancak Ramazan Bayramı öncesi bir indirim gelir ise durum değişkenlik gösterebilir. Hem Ramazan hem de Kurban Bayramı için ikramiyenin kaç TL'ye çıkacağını hep birlikte öğreneceğiz. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu soruyu yanıtlaması ve en kısa sürede açıklama yapması bekleniyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar