GÜNDEM

Asgari Ücretle Aynı Parayı Alacaklar! Bakan Vedat Bilgin Kimlerin Ödeme Alacağını Duyurdu!

Asgari ücretli çalışanla aynı paranın verileceği duyurulunca bir anda gündem oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 8506 TL'lik ödemenin kimlere yapılacağını açıkladı. Öte yandan hazırlıkların neredeyse tamamlandığı ve çalışmanın Meclis'e iletildiğini de belirtti.

Asgari Ücretle Aynı Parayı Alacaklar! Bakan Vedat Bilgin Kimlerin Ödeme Alacağını Duyurdu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yapmış olduğu açıklama ile gazilere müjdeli haberi verdi. Bir süredir yapılan çalışmaların Meclis'e iletildiğini belirten Bakan Bilgin, yakında gazi aylıklarının asgari ücret seviyesine çıkarılacağını vurguladı.

Asgari Maaş ile Aynı Para Verilecek!

Bakan Bilgin, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Meclis'e sunduğumuz çalışmayla gazilerimize ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkarıyoruz. Düzenlememizle gazilerimiz arasındaki aylık farklılıklarını da ortadan kaldırıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti sosyal devlettir ve vatana fedakarca hizmet etmiş gazilerimizin yanındadır." dedi.

Meclis'ten Geçmesi Bekleniyor.

Meclis'e sunulan çalışmanın en kısa sürede onay verilmesi ve sonrasında gazilere ödenecek aylığın asgari ücret seviyesine çıkarılması bekleniyor. Güncel olarak asgari ücretli çalışanlara 8506 TL maaş verilmektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar