KULİS

Artı 1 haber bültenlerini de kaldırdı!

Pek çok çalışanın istifa ettiği kanalda şimdi de yeni yönetim İstanbul büroda tenkisata gitti.

Artı 1 haber bültenlerini de kaldırdı!
GAZETECİLER.COM - ÖZEL İÇERİK

Bir süre önce patron Altan Ertürk'ün ödenmediği maaşlar nedeniyle “Canlı Gaste” programını hazırlayan ve sunan Can Dündar, Artı 1 TV Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Oğhan, Haber Koordinatörü Tahir Özyurtseven, Haber Müdürü İnan Demirel, "Kapanmayan Dosyalar" programını yapan Mehmet Güç, "Gece Masası" programını yapan gazeteci Tuluhan Tekelioğlu, "Kırmızı Telefon" programını yapan Koray Çalışkan ve "Alternatifsiz" programını sunan Pelin Batu, "Yekta Kopan ile Cumartesi" programını hazırlayan Yekta Kopan kanaldan istifa etmişti.

HABER BÜLTENLERİ İPTAL

Pek çok çalışanın istifa ettiği kanalda şimdi de yeni yönetim İstanbul büroda tenkisata gitti. Sabah ve öğlen bültenleri kaldırılırken kanalın montajcısı da işinden oldu.

Kanal'ın Kılıçdaroğlu'nun 2010 yılındaki seçim kampanyasını yürüten Öykü Reklam'ın sahibi Necati Özkan'a satılacağı iddiası kulislerde dolaşmaya devam ederken, yaşanan bu işten çıkartmalar hem medya mensuplarını hem de izleyicileri üzüyor.

İZLEYİCİLER DE TEPKİLİ

Artı 1'de dolgu olarak hazırlanan sağlık programlarını izleyemek zorunda kalan izleyiciler sosyal medyada da "böyle mi olacaktı" şeklinde tweetler atmaya devam ediyor.
ÇOK OKUNANLAR