TELEVİZYON

Armağan Çağlayan'ın yeni mesleği herkesi şaşırttı

Popstar yarışması ile 2003 yılında ekranların yüzü olmayı başaran Armağan Çağlayan'ın, yıllardır yaşamını sürdürdüğü İstanbul'dan apar topar ayrılıp Ayvalık'a yerleştiği öğrenildi.

Armağan Çağlayan'ın yeni mesleği herkesi şaşırttı

Milyonların televizyon yapımcısı ve sunucusu olarak tanıdığı Armağan Çağlayan, uzun süren sessizliğinin ardından yeniden gündeme geldi. Herkesin, sivri dili ve eleştirel tavrıyla tanıdığı Çağlayan, artık asıl mesleğini yapmak için üniformasını giydi.

İstanbul'dan ayrılma kararı alan Armağan Çağlayan, eğitimini aldığı mesleğine geri döndü. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Çağlayan, yeniden avukatlık yapmak için kollarını sıvadı.

İstanbul'dan ayrılıp Ayvalık'a yerleştiği de öğrenilen Çağlayan, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra yine aynı üniversitede Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde yüksek lisans yapmıştı.

armağan çağlayan

Stajdan sonra İstanbul'a yerleşmişti

Ünlü isim, aynı üniversitede İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Anabilim Dalı’nda ise doktora yapmıştı. Çağlayan, avukatlık stajını ise Kocaeli barosunda tamamladıktan sonra avukatlığı bırakıp İstanbul’a gelmişti.

Med Yapım'dan ayrılmıştı

Kendi mesleğini yapmayan Armağan Çağlayan, Med Yapım’ın kurulduğu yıllarda önce hazırlık elemanı olarak göreve başlamış, sonra editörlüğe ve genel müdür yardımcılığı görevine kadar yükselmiş ve uzun yıllar çalıştığı yapım firmasından ayrılmıştı.

Popstar ile ünlenmişti

2003 yılında ise Popstar yarışmasının jüri üyesi olarak kamera arkasından ekran önüne geçmiş ve yaptığı yorumlar ve sivri dilli çıkışlarıyla Türkiye’nin dikkatini çekerek kısa sürede şöhreti yakalamıştı.

Popstar ile ününe ün katan Çağlayan, hemen ardından dizilerde rol almış, reklam filmlerinde oynamış, köşe yazarlığı yapmış ve ekranlarda talk show sunmuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar