TV HABER

Armağan Çağlayan'ın programı veda etti...

Armağan Çağlayan'ın TeVe 2'deki programı dün akşam ekranlara veda etti. ÇAğlayan "2 yıl yaparım diyordum ama bu akşam bitiyor" dedi...

Armağan Çağlayan'ın programı veda etti...

Armağan Çağlayan'ın TeVe 2'deki "Hepsi bugün oldu programı ekranlara veda etti...

"Ben de bu programı iki sene yapacağım diye inandım. Bugün bitiyor işte yani..." diyen Armağan Çağlayan şöyle devam etti:

"Hayatımda hep böyle bir program yapmak istedim. Hakkaten o şans ayağıma geldi. Yaptım ve sanıyordum ki, 2 sene yaparım, ne kadar iyi gidiyor falan diyorudum ama bugün son işte. İstemekle olmuyormuş..."

Konuğunun "daha iyisi olacağı için bunun bitmesi gerekiyor" sözleri üzerine Armağan Çağlayan, "Allah söyletti" demekten kendini alamadı.

82. PROGRAMDA EKRANA VEDA

"16 Ekim 2016 tarihinde başladık 'Hepsi bugün oldu'ya... Bugün 31 Ocak 2017... Bugün tam 82. programımızı yaptık." diyen Armağan Çağlayan, "Biteceği belli olduğundan itibaren ne benim ne de ekip arkadaşlarımın hiçkimsenin beklemediği kadar, özellikle de benim yoğun bir destek aldık. Bize sahip çıktınız, herşey için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

PROGRAM NEDEN BİTTİ?

Programın neden bittiğini de açıklayan Armağan Çağlayan, "Programın bitme nedeni çok soruluyor. Baskı ve kaldırılma gibi birşey asla söz konusu değil. Bu tamamiyle kanal yöneticilerinin verdiği aslında ticari bir karar. Televizyon da ticaret demek zaten. 22 yıldır bu işi yapıyorum, böyle şeyler olur. Programlar gelir, programlar gider. Biz başka biryere gideriz, bizim yerimize başkası gelir" dedi. 

Armağan Çağlayan programa "Bu gece son" şarkısına vokal yaparak veda etti...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar