ALKIŞ

Armağan Çağlayan'a Alkış

Armağan Çağlayan'dan "Disney+'daki 'Arayış' dizisi için "Nasıl dizi çekilmez, dersi konularak bütün Radyo/ TV bölümlerinde gösterilmeli" yorumunu getirmişti. İzleyenleri şok eden iğrenç sahne Armağan Çağlayan'ı haklı çıkardı. Ve bu öngörüsüyle sitemizin "Alkış" köşesinde yer aldı.

Armağan Çağlayan'a Alkış

Başrollerini Aslı Enver, Mehmet Günsür, Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak gibi ünlü isimlerin paylaştığı 'Arayış' dizisi, Disney Plus'ta izleyicisiyle buluştu.

'Arayış' dizisinde insanların çıplak olduğu sahne tepkilere sebep oldu.
Disney Plus platformunda yayınlanan Arayış dizisinin bir sahnesinde Mehmet Günsür’ün oynadığı Tufan karakteri "herkese soyunun!" diyor ve herkes bir anda tamamen soyunuyor. Sonrasında bu sahne sosyal medyada bir anda viral oldu. 

Arayış dizisindeki soyunma sahnesi kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının gündemine bomba gibi düştü. Sahneden rahatsız olan kullanıcılar "Midem bulandı" ve "Bu nasıl sanat" şeklinde yorumlar yaptı. İzleyicilerin beğenisini değil de tepkisini hak eden 'Arayış' dizisi Yapımcı Armağan Çağlayan'ı haklı çıkardı. Ve bu öngörüsü ile sitemizin "Alkış" köşesinde yer aldı. 

Tüm 'kaybetti' haberleri için tıklayın

Tüm 'kazandı' haberleri için tıklayın

Tüm 'alkış' haberleri için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar