GÜNDEM

Armağan Çağlayan Taha Duymaz'ı Gösterdi ve İsyan Etti! "Hiçbir şeyden ders almıyoruz"

Şevval Şahin'in 3 aydan fazla Türkiye'de kalmadığını ve burada yaşayamadığını söylemesi tepki çekti. Armağan Çağlayan ise Taha Duymaz'ı hatırlattı ve önemli bir yorumda bulundu. Gereksiz yere linç girişiminde bulunan kullanıcılara seslendi ve "hiçbir şeyden ders almıyoruz" diyerek nokta atışı yaptı.

Armağan Çağlayan Taha Duymaz'ı Gösterdi ve İsyan Etti! "Hiçbir şeyden ders almıyoruz"

Armağan Çağlayan, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile önemli bir soruna değindi. Şevval Şahin'in ülkede 3 aydan fazla kalamadığına yönelik açıklaması sosyal medya gündemine oturdu. Bazı kullanıcıların kendisini linçlemesi nedeniyle de yaşananlar dikkat çekti. Armağan Çağlayan ise linç girişimlerine karşın Taha Duymaz'ı gösterdi ve sert çıktı.

Taha Duymaz'ı Hatırlattı

Armağan Çağlayan, 2018 Türkiye Güzeli olan Şevval Şahin'in sosyal medyada linçlenmesine ilişkin aşağıdaki yorumu yaptı:

"Hiçbir şeyden ders almıyoruz! En ufak bir ders! Taha'yı yıllar boyunca sosyal medyada linç ettiniz! Hiç bıkmadan, usanmadan. Hiçbir olaydan mı ders çıkartılmaz! Daha Taha'yı yeni yaşamışken, şimdi gelip burada gencecik bir kızı, üstelik kendini anlatmaya çalışırken linç ediyorsunuz. Herkesin 'yas' komiseri olacağımıza, keşke biraz yaşadıklarımızdan ders çıkartsak, keşke."

Daha Önce Çok Linçlenmişti

Taha Duymaz, fenomen olmaya başladığı ilk zamanlardan itibaren çok fazla linçlenmişti. Sosyal medyada kendisiyle dalga geçen ve onu aşağılayan kullanıcı sayısı ne yazık ki çoktu. Haliyle Armağan Çağlayan da burada nokta atışı bir yorum yaptı. Depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Taha Duymaz için pişmanlık besleyenler, geçmişte yaptıkları linç hatasını bu sefer de Şevval Şahin için yapıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar