GÜNDEM

Arka Sokaklar'da Yolun Sonuna Gelindi! Dizi Final Yapmadan Bir Anda Sona Erdi!

Arka Sokaklar dizisinde öyle gelişmeler yaşandı ki duyunca şaşıracaksınız. Kanal D dizisi bir anda ekranlardan koptu gitti. Dizi kesin olarak final yapacak mı? Rıza Baba karakteri ile bilinen Zafer Ergin de açıklamada bulundu.

Arka Sokaklar'da Yolun Sonuna Gelindi! Dizi Final Yapmadan Bir Anda Sona Erdi!

Kanal D dizisi Arka Sokaklar, Kasım ayından beri ekrana gelmiyor. Yapımcı Türker İnanoğlu'nun sağlık sorunlarından sonra verilen ara ile birlikte dizi uzun süredir yayınlanmamakta. Şimdi ise dizinin bir anda sona erdiği belirtildi.

Oyuncular da İsyan Etti!

Oyuncular da dizinin bir anda devam etmemesi karşısında tepkililer. Rıza Baba karakteri ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Zafer Ergin, yaptığı açıklamada önemli ifadelere yer verdi. Dizinin bittiğine dair en ufak bir açıklama dahi yapılmadığını iletti. Bu nedenle tepkili olduğunu vurguladı. Türker İnanoğlu'nun neden böyle bir karar aldığı sorgulanıyor.

Eylül Ayından Sonra Devam Edebilir!

Arka Sokaklar'ın Eylül ayından sonra yayın hayatına devam edebileceğ iddia ediliyor. Bu süre zarfında kadar dizinin yeni bölümlerini izleyemeyeceğiz. Yakın zaman sonra bir karar verilecektir diye tahmin ediliyor. Yılların efsanesi olan dizinin biri anda ekranlardan uzak kalması, diziyi uzun zamandır takip eden izleyicilerin tepkisine neden oldu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar