GÜNDEM

Araç Kredisi Lazımsa Halkbank İmdadınıza Yetişiyor! Sıfır Araçlarda Geçerli 280 bin TL Kredi Hemen Alın!

Sıfır km araç satın almak için kredi çekecekseniz bankadan güzel haber var. 280 bin TL'lik taşıt kredisi için faiz oranları indirildi. Üstelik kredinizi başvuru yaparsanız hemen alabileceksiniz. Kredi kampanyasında detaylar haberimizde...

Araç Kredisi Lazımsa Halkbank İmdadınıza Yetişiyor! Sıfır Araçlarda Geçerli 280 bin TL Kredi Hemen Alın!

Sıfır KM otomobillerde geçerli olan kredi paketleri müşterilere sunuldu. Gelen bilgiler doğrultusunda bu kredi kampanyalarından yararlanmak isterseniz belirli şartlara göz atmakta fayda var. İkinci el araç satım alımlarında geçerli olmadığını hatırlatalım. Öte yandan Halkbank garantisi ile çekeceğiniz kredide faiz oranları beklenilenden daha da düşük.

Başvuranlar Hemen Alıyor!

Taşıt krediniz için Halkbank'ın 280 bin TL vereceği ve bu krediyi de düşük faiz oranı ile geri ödeyebileceğiniz ortaya çıktı. Faiz oranı yalnızca %1,59 olarak belirtildi. 280 bin TL krediyi 48 ay vade ile şimdi çekerseniz, bu kredinin geri ödeme planı nasıl olacak sizlerle paylaşalım.

Sıfır Araç Kredisi Geri Ödeme Planı

Halkbank sıfır km araç kredisinde geri ödeme planı 48 ay vade 280 bin TL ve %1,59 faiz oranı için toplamda 437.054,88 TL olarak belirtildi. Bu da aylık 9.105,31 TL ödemeye tekabül ediyor. Banka, proforma fatura 400 bin TL'ye kadar bu imkanı sağlıyor. Daha fazla detay için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Otomobil Fiyatlarına Zam Geliyor

Biraz peşinat biraz da kredi ile araç satın almayı düşünenler, otomobillere zam gelmeden elini çabuk tutmak istiyor. Bu yüzden Şubat ayı bitmeden ve Mart ayındaki zamma yakalanmadan kredi paketlerini incelemeniz, daha uygun fiyata araç satın almanızı sağlayabilir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar