GÜNDEM

App Store'da Büyük Zam Dalgasına Hazır Olun! App Store'a Dolar Fiyatına Göre Ödeme Yapacağız!!

App Store'un fiyatlandırmayla ilgili yaptığı değişiklik gündem oldu. Dolar kuruna göre ödeme yapmak zorunda kalacağız. Bu nedenle pek çok uygulamaya veya App Store ürününe zam geliyor. İşte Apple'dan gelen son fiyatlandırma hamlesi...

App Store'da Büyük Zam Dalgasına Hazır Olun! App Store'a Dolar Fiyatına Göre Ödeme Yapacağız!!

App Store, fiyatlandırma ile ilgili önemli bir değişikliğe imzasını attı. Artık uygulamaların fiyatları 0,99 ile bitmeyecek. Tam sayıların konulacağı belirtildi. Bu sayede eski bir pazarlama stratejisi daha App Store'da son bulacak. Hal böyle olunca kullanıcılar başka hangi özelliklerin geleceğini de merak etmeye başladı. Değişikliklerle ilgili radikal kararlar alan App Store, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Sabit Fiyat Özelliği Geliyor!

App Store'daki uygulama geliştiricileri, sabit fiyat özelliğinden yararlanabilecek. 15 dolara satılan bir uygulama, dünyanın her yerinde 15 dolara tekabül edecek değer üzerinden satılacak. Haliyle ülkemizde dolar kurunun yüksek olmasından ötürü kullanıcılar olumsuz etkilenecek.

Uygulamalara Zam Gelecek!

Apple'ın bu kararından sonra App Store'daki uygulamaların önemli bir kısmına zam gelmesi bekleniyor. Fiyatlardaki artış oranı da sanılanın aksine daha fazla olabilir. Bu nedenle dolar kurunun sabitlenmesi sonrasında ne kadar artış yaşanacağını hep birlikte göreceğiz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar