DİZİ DÜNYASI

Anne reytingleri yıktı, oyuncusuna tehdit yağdı!..

Tam Türkiyelik bir haber... Kurtlar Vadisi'nin Çakır'ı için cenaze namazı kılanan, Anne dizisinin Cengiz'ine ölüm tehditleri yağdırdı...

Anne reytingleri yıktı, oyuncusuna tehdit yağdı!..

Star TV'nin ilk bölümü dün yayınlanan dizisi Anne, reting listesine en üstten girdi... 

Ancak bu reyting başarısı, dizinin başrol oyuncularından birinin başını fena halde derde soktu...

Dün gece, diziler arası yarışta Total'de atv'de yayınlanan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" 1. sıraya otururken, 2'inci sıraya ise Star'ın "Anne"si oturdu. 

Reyting tablosunda AB grubunda da sıralama değişmedi. "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" 1. olurken,  2.'lik "Anne"nin özet bölümünün, 3.'lük ise "Hayat Şarkısı"nın oldu.

Anne dizisinin bu reyting başarısı, dizide Ateş rolünü oynayan Berkay Ateş'in başını fena halde derde sokmuş görünüyor...

Anne dizisinin başrollerini Vahide Perçin, (Gönül Aslan), Cansu Dere, (Zeynep Güneş) Gonca Vuslateri (Şule Akçay) ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'la (Melek) paylaşan Berkay Ateş (Cengiz) başarılı oyunculuğuyla göz doldurdu. 



İzleyiciler ilk bölümde zaman zaman gözyaşlarına boğulurken, dizide kötü karakteri oynayan Berkay Ateş'e başarılı oyunculuğu sonrası tehdit mesajları yağmaya başladı.

Sosyal medyaya damga vuran dizinin ilk bölümünün ardından Ateş'in hesabına çokça tehdit mesajı geldi.

Instagram fotoğrafının altında öyle yorumlar var ki "aynı sokağa düşmeyelim" diyenden "dikkat edin sokakta dayak yemeyin" diyene kadar yelpaze genişliyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 3 yorum