GÜNDEM

Anadolujet'te Uçak Bilet Fiyatları Bu Tarihler Arasında 399 TL'ye Düştü! Uçuşlarda Büyük İndirim Var!

Anadolujet, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada bilet fiyatlarını 399 TL'ye düşürdü. Eğer belirli tarihler arasında uçmak için uçak bileti alırsanız fiyatlar ucuzluyor. Peki hangi şehir ve ülkeler için bu indirim geçerli olacak? İşte detaylar...

Anadolujet'te Uçak Bilet Fiyatları Bu Tarihler Arasında 399 TL'ye Düştü! Uçuşlarda Büyük İndirim Var!

Anadolujet'in uçak bilet kampanyası büyük ses getirdi. Bilet fiyatlarında inanılmaz bir indirim yapıldı. Son yıllarda artan akaryakıt ve çeşitli maliyetlere rağmen uçak şirketinin böyle bir adım atması şaşırttı. Anadolujet ile ilgili çeşitli bilgiler veriliyor. Şirketin resmi açıklamasında hangi tarihler arasında bilet fiyatının 399 TL'den başlayacağı da öğrenildi.

399 TL'lik Uçak Biletini Kaçırmayın!

Anadolujet, resmi açıklamasında 1 Ekim ila 30 Kasım 2023 tarih aralığını kapsayan uçuşlar için bilet alırsanız 399 TL'den ödeme yapabileceğinizi belirtti. Üstelik çeşitli şartları da sıraladı. Bu uçuşların Kuzey Kıbrıs'a yönelik olduğunu da belirtelim. İşte şartlar:

"28 – 30 Mart 2023 tarihleri arasında alınacak biletler için geçerlidir.

01 Ekim – 30 Kasım 2023 tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerlidir.
Kampanya kapsamında web ve mobil uygulama üzerinden satın alınan biletlerde vergiler hariç tek yön Standart pakette 379 TL, ExtraJet pakette 479 TL, KonforJet pakette 499 TL’den başlayan fiyatlar geçerli olacaktır.
Kampanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (Ercan) direkt uçuşları kapsamaktadır.
Kampanya AnadoluJet ve Türk Hava Yolları web sitesi / mobil uygulamasında geçerlidir.
Kampanya sadece AnadoluJet tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir.
Sonradan biletleme yapılmak üzere rezervasyon ile sonlandırılan işlemlerde kampanya fiyatları geçerli değildir, rezervasyon ve biletleme işlemi aynı anda yapılmalıdır.
Kampanya 4.500 koltuk sayısı ile sınırlıdır.
Satın alınan biletlerin iptal, iade ve değişiklik işlemlerinde orijinal bilet kuralları geçerlidir.
Bu kampanya diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.
AnadoluJet, kampanya ile ilgili kural ve koşulları, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme ve herhangi bir zamanda teklifi iptal etme hakkını saklı tutar."

Daha fazla detaya erişim sağlamak isterseniz yapmanız gereken şey Anadolujet'in resmi internet sitesini ziyaret etmek ve detayları incelemek olacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar