GÜNDEM

Anadolu Yayıncılar Derneği'nden Hamza Dağ'a destek: Siyasi sonuç almaya yönelik bu girişimi reddediyoruz!

AK Parti Genel Merkezinde çalıştığı iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu adlı şahsın uyuşturucu madde kullanırken çekilen görüntülerin yayınlanmasından sonra kamuoyunda başlayan tartışmaya ilişkin Anadolu Yayıncılar Derneği'nden Hamza Dağ'a güveniyoruz açıklaması yapıldı.

Anadolu Yayıncılar Derneği'nden Hamza Dağ'a destek: Siyasi sonuç almaya yönelik bu girişimi reddediyoruz!

AYD'nin açıklaması şöyle,

AK Parti Genel Merkezinde çalıştığı iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu adlı şahsın uyuşturucu madde kullanırken çekilen görüntülerin yayınlanmasından sonra kamuoyunda bir tartışma başlamıştır. Elbette siyasi kurumlar ve kişiler daha dikkatli olmalıdır. Bu tartışmada öncelikli olarak şunun altını çizmek gerekir.
Adı geçen şahsın şahsi bir hatası, günahı kurumları bağlamaz. İnsani bir hatanın Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile irtibatlandırılması siyasi bir tutum ve art niyettir. Hamza Dağ gerek aile yapısı, gerekse yaşamı ortada olan ahlaklı bir kardeşimizdir. İnsani hata ve eksiklikler tüm parti ve kurumlarda olabilir. Buradan bir linç çıkartılması vicdanı ve ahlaki değildir. Kaldı ki Hamza Dağ böyle bir danışmanının olmadığını belirtmiştir. Hatta böyle birisi Ak Partide çalışmış olsa bile beşer şaşar. İnsanlar hata yapar. Sonuçta Ak Parti gereğini yapar. Hukuk gereğini yapar.

Siyasi sonuç almaya yönelik bu girişimi reddediyoruz. Hamza Dağ’ın yeni görevinde başarılı olacağına inanıyoruz. Anadolu Yayıncılar Derneği olarak bu siyasi linç nedeniyle Hamza Dağ’a geçmiş olsun diyoruz. Hamza Dağ’a güvenimiz tamdır.

Saygılarımızla…..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar