GÜNDEM

Anadolu Medyası'ndan Bakan Albayrak'a destek

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, son günlerde ekonomide meydana gelen dalgalanmalar nedeniyle Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın hedef alındığını hatırlatarak "Mesele Berat Albayrak meselesi değildir. Mesele milli ekonomi ve bağımsız Türkiye kurulmasıdır” şeklinde konuştu.

Anadolu Medyası'ndan Bakan Albayrak'a destek

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, dünyadaki gelişmeler ve Türkiye'nin yaptığı hamlelere değindiği açıklamasında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın son günlerde hedef alındığını belirterek sözlerine şu şekilde devam etti "Beyrutta meydana gelen patlamalar, dünyada ekonomide bir dalgalanma meydana getirdi. Öte yanda Türkiye’nin Doğu Akdenizde etkisini artırması, Ayasofya’nın ibadete açılması bazı mihrakları rahatsız etti."

Türkiye'nin bölgesinde etkin bir güç olmasını istemeyen bazı ülkelerin ülkemize operasyon çektiğini söyleyen Burhan, "Milli ekonomi kurmak isteyen, üreten ekonomi kurmak isteyen ülkemiz nezdinde Bakan Berat Albayrak hedef alındı. Mesele Berat Albayrak meselesi değildir. Mesele milli ekonomi ve bağımsız Türkiye kurulmasıdır”şeklinde konuştu.

Burhan, Anadolu kanalları olarak maddi sıkıntı içerisinde olsalar dahi bağımsızlıktan taviz vermeyeceklerinin altını çizerek sözlerine şu satırları ekledi "Bazıları bize çıkıp ekonomik sıkıntı içerisinde olan yerel medya kuruluşları var. 'Neden hükümeti savunuyorsunuz?' diye soruyor. Ne yani bize batılılar para verirse ülkeyimi satalım. Biz bedel ödemeye hazırız. Anadolu medyası olarak bu oyunu bozmak için yayınlar yapacağız.“

Anadolu Yayıncılar Derneği olarak ülkemize yönelik kurulan tezgahı anlatmak için bir film hazırladıklarını ifade eden Burhan, hazırlanan filmi yerel tvlerde yayınlayacaklarını da sözlerine ekledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar