GÜNDEM

Amerika’da Enes Batur rüzgarı esti

Türkiye’nin en çok tanınan Youtuber’ı Enes Batur, internet canlı yayın platformu DLive'ın davetlisi olarak katıldığı Streamy Ödülleri’nde yaptığı canlı yayınla fanlarıyla buluştu.

Amerika’da Enes Batur rüzgarı esti

İnternet üzerinden yapılan yayınlarla geniş hayran kitlesine sahip ünlüler ülkemizde olduğu kadar dünyada da giderek daha çok dikkat çekmeye başladı. Bu durumun son örneği ise Web’in Oscarları olarak bilinen ve en iyi yayıncıları ödüllendiren Kaliforniya'daki Streamy Awards’da yaşandı.


2010 yılından beri gerçekleştirilen törene bu sene ilk defa iki Türk internet yayıncısı davet edildi. Bunlardan biri 8 milyon takipçisi bulunan ünlü Youtuber Enes Batur, diğeri de DLive’da en fazla hayran kitlesine sahip Mustafa Ak oldu.

enes batur

Enes Batur ve Mustafa Ak, 22 Ekim'de Los Angeles'ta gerçekleştirilen ödül törenini DLive CEO’su Charles Wayn ve DLive Topluluk Başkanı Metin Redjepi ile birlikte izlediler. Türk yayıncılar, tüm dünyanın takip ettiği ödül töreninden yaptıkları canlı yayınlarla hayranlarına seslendiler. 
Streamy Awards 2018’de tam 42 farklı dalda ödül dağıtıldı. Guava Suyu, Ninja, David Dobrik, Emma Chamberlain, Liza On Demand, Shane Dawson ve James Charles kazananlar arasında yer aldı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar