GÜNDEM

Altaylı'nın eşindan cesur çıkış

Gezi Parkı direnişindeki tavrı nedeniyle büyük tepki toplayan Altaylı'nın eşi bakın ne yazdı.

Altaylı'nın eşindan cesur çıkış
GAZETECİLER.COM - Fatih Altaylı'nın programına konuk ettiği Recep Tayyip Erdoğan'a soru sorarken çekingen davranması sosyal medyada ve Taksim'deki eylemlerde tepkilere neden oldu. Ancak Altaylı'nın eşi yazar Hande Altaylı cesur bir tepki gösterdi.

Fatih Altaylı, Habertürk'te yayınlanan Teke Tek programında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı konuk etmişti. Altaylı'nın "Haftada bir içene de alkolik diyorsunuz. Bu o kesimde alınganlık yaratıyor" sözlerine Erdoğan, "İçen herkes alkoliktir" karşılığını verdi.

Altaylı'nın program boyunca Erdoğan'ı kızdırmamak için çaba sarfettiği yorumları yapılırken, Altaylı'nın eşi yazar Hande Altaylı, instagram'daki hesabında içki içerken çekilmiş fotoğrafını yayınladı.

Hande Altaylı fotoğrafına altına da "Tut ki alkoliğim, sana ne"  yazdı.

Deneme

ÇOK OKUNANLAR
Close menu