GÜNDEM

Altaylı'dan Mustafa Cengiz'e hodri meydan: Yüreği yetiyorsa gelsin karşıma

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, "Galatasaray’ı babasının çiftliği gibi gören Galatasaray Başkanı, üyesi olduğum kulübün resmi sitesinden bana saldırıyor. Yüreği yetiyorsa gelsin karşıma." dedi.

Altaylı'dan Mustafa Cengiz'e hodri meydan: Yüreği yetiyorsa gelsin karşıma

Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın, Bloomberg TV'de Galatasaray Spor Kulubü Başkanı Mustafa Cengiz hakkında söylediği "Zeka seviyesi beni anlamaktan uzak" sözleri ile tepki çekmişti.

Altaylı'nın, Cengiz hakkındaki ifadelerinin ardından kulüp tarafından yapılan açıklamada 'Bu kişiyi yakışıksız üslubu ve sarf ettiği sözler nedeniyle şiddetle kınıyoruz' ifadelerine yer verilmiş ve Altaylı hakkında hukuki ve disiplin işlemi başlatıldığı açıklanmıştı.

Galatasaray'dan yapılan o açıklama

Galatasaray Spor Kulübü'nün konu ile ilgili açıklaması şu şekildeydi:

Altaylı da bugün kaleme aldığı yazısında kendisini sosyal medya üzerinden linç etmek isteyenlerin olduğunu hatırlatıp "Oralarda afkuran serseri taifesine yanıt verecek halim yok. Tehdit ve hakarette kantarın topuzunu kaçıranlara avukatlarım birer birer dava açacaklar o ayrı. Durumdan gocunduğumu zannetmeyin." şeklinde konuştu.

Altaylı, Cengiz'in, kulübü babasının çiftliği gibi gördüğünü ve kulubün resmi sitesinden kendisine saldırdığını belirtip sözlerine şu satırları ekledi "Yüreği yetiyorsa gelsin karşıma. Hakaret ettiğimi öne sürüp besleme itlerini üzerime saldırtıyor. Ey Mustafa Cengiz Efendi! Hıncal Uluç yıllarca bağırdı “Beni vurdurtan Mustafa Cengiz’dir” diye bana da niyetin o mu? Bak efendi, sana hakaret etmiyorum. Galatasaray kulübünün çıkarlarını sana rağmen korumaya çalışıyorum."

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar