GÜNDEM

Alp Kırşan Survivor’dan neden ayrıldığını açıkladı Acun Ilıcalı ile kavgalı mı?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan’da sunuculuk yapmayan Alp Kırşan, yarışmaya neden veda ettiğini ilk kez açıkladı.

Alp Kırşan Survivor’dan neden ayrıldığını açıkladı Acun Ilıcalı ile kavgalı mı?

Uzun yıllardır Acun Medya ile çalışan Alp Kırşan, 2012 yılından beri reytingleri alt üst eden Survivor’un sunuculuğunu yapıyordu. Renkli kişiliğiyle herkesin beğenisini kazanan ismin Survivor’un yeni sezon bölümlerinde yerini Murat Ceylan’a bırakması ise, sevenlerini bir hayli üzmüştü.

Geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda Survivor’u bu sezon neden sunmadığına açıklık getiren Alp Kırşan, Acun Ilıcalı ile aralarında bir problem olup olmadığı hakkında çıkan iddialara da cevap verdi.

Survivor’dan ayrılma kararını yarışma bittikten sonra ailesiyle buluştuğu an aldığını söyleyen Alp Kırşan, onları çok özlediğinin farkına vararak ve onlarsız yapamayacağını dile getirdi.

Özellikle ikinci çocuğunun doğmasından sonra eşinin ve evlatlarının kendisine daha çok ihtiyacı olduğunu düşünen Alp Kırşan, Survivor’un yeni sezonunda olmamayı tercih ettiğini belirtti.

Acun Ilıcalı ile tartıştıkları ve aralarında bir problem olup olmadığı iddiaları hakkında konuşan Alp Kırşan, medya patronuna kırgınlığı olmadığını belirterek saygı duyduğunu ve sonsuza kadar ağabeyi olarak göreceğini söyledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar