ALKIŞ

Alkışlar TVNET için...

TVNet Ramazan boyunca iftar programlarını Kudüs'ten canlı yayınlayacak.

Alkışlar TVNET için...
Ramazan ayında televizyon kanalları ayrı bir yarışın içine girer. Bu bakımdan Ramazan'ın televizyonculuk açısından da farklı bir yeri vardır. 

İftar ve sahur programlarında ünlü ilahiyatçılarla ön plana çıkmaya çalışan televizyon kanallarında son birkaç yıldır ATV Nihat Hatipoğlu ile reytingleri silip süpürüyordu.

Bu sene en farklı iftar programlarından birisine TVNet imza atacağa benziyor.

TVNet Ramazan boyunca Kudüs'ten canlı iftar programı yaparak, ünlü ilahiyatçılar, konuklar, sunucularla ön plana çıkma klişesini bir anlamda yıkmış oluyor.

Kişiden ziyade mekanın, Kudüs'ün ön plana çıkarılması TVNet'i diğer iftar programlarından ayırıyor. Şair Ahmet Murat ve yazar Senai Demirci'nin sunacağı program daha şimdiden merak ediliyor. 

Programda bakın kimler konuk olacak:

Mescid-i Aksa İmamı Nureddin İshak, Mescid-i Aksa Müdürü Ömer El Kisvani, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Kudüs Başkonsolosu Mustafa Sarnıç, yazarlar; Ahmet Taşgetiren, Ömer Lekesiz, Ebubekir Sifil, İhsan Şenocak, Mustafa Armağan, Fatma Barbarosoğlu, Ali Ayçil'le birlikte, bir çok yazar ve aktivist.

Reytinglere etkisi ne olur bilemiyoruz, fakat mübarek Ramazan ayında iftar programı için müslüman aleminin en kutsal mekanlardan biri olan Kudüs'ü seçen TVNet'i alkışlıyoruz. 


 

 
ÇOK OKUNANLAR