ALKIŞ

Alkışlar Mehmet Ali Ilıcak için...

Vicdanının sesini dinleyerek cumhurbaşkanına saygılı bir şekilde hakkını teslim etmesi, alkışlanması için yeterli sebeptir.

Alkışlar Mehmet Ali Ilıcak için...
"FETÖ silahlı terör örgütüne yardım etme" suçlamasıyla yaklaşık bir yıldır cezaevinde yatmakta olan Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştükten sonra şöyle söylüyor:
*
Cumhurbaşkanımıza bir kere daha hayran kaldım. Niye mi? Annemin hapiste olmasına rağmen beni kabul etti, derdimi dinledi, vakit ayırdı. Annemin yaptıkları yüzünden beni cezalandırmadı.
*
Bu açıklama gerçekten son derece önemli..
Önemli çünkü...
*
Gerek içerdeki müzmin muhalifler, gerekse dışarıda her türlü kirli oyunu kurmakta ustalaşmış olan siyaset bezirganlarının zırt pırt "diktatör" diyerek itibarsızlaştırmak istedikleri bir kişi için söyleniyor bunlar...
*
Söyleyen ise, hapiste olan  annesi Nazlı Ilıcak'a nasıl değer verdiğini hepimizin çok iyi bildiğim Mehmet Ali Ilıcak...
*
Müzmin muhaliflerin Erdoğan'ı gözden düşürmek amacıyla neredeyse hapiste yatan herkesin tutukluluğundan kendisini sorumlu tutmasına rağmen Mehmet Ali Ilıcak'ın bu suçlamalardan etkilenmemesi...
Ve...
Vicdanının sesini dinleyerek cumhurbaşkanına saygılı bir şekilde hakkını teslim etmesi, alkışlanması için yeterli sebeptir.
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar