ALKIŞ

Alkışlar "İyilik meleği" Gamze Özçelik'e

Oyunculuğu bırakarak iyilikten iyiliğe koşarken yardımlarını dernek çatısı altında birleştirerek Umuda Koşanlar Derneği'ni kuran Gamze Özçelik, dünyanın dört bir yanına giderek yaptığı yardımlarla herkesin gönlünü fethetmeye devam ediyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nca verilen törenle İyilik Ödülü'ne layık görülen Özçelik alkışları sonuna kadar hak ediyor.

Alkışlar "İyilik meleği" Gamze Özçelik'e

Yaklaşık 8 sene önce bir iyilik için gönüllü gittiği bir Afrika’dan sonra kendini adeta mazlumlara yardımcı olmaya adayan Gamze Özçelik Kamerun’da su kuyusu açarak, İdlib’de savaş mağduru olan çocukların ya da dünyanın herhangi bir yerindeki yetimlerin yardımına koşarak onlara umut ışığı olmaya devam ediyor.

Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Erbaş, 6'ncı Uluslararası İyilik Ödülleri'nin sahiplerini açıkladı. Dünyanın dört bir yanında yaptığı iyiliklerle gündeme gelen Gamze Özçelik de ödüle layık görülen isimler arasında yer aldı.

Dünyanın dört bir yanındaki yetimlere ve ihtiyaç sahiplerine umut olmaya çalışan oyuncu Gamze Özçelik, yüreklere ve hayatlara dokunan yardımseverliğiyle alkışları ve 'İyilik Ödülü'nü hak ediyor.

Gazeteciler.com olarak kendisini alkışlıyor ve tebrik ediyoruz...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar