ALKIŞ

Alkışlar Eren Taşar için

Karar gazetesi muhabiri Eren Taşar, Atalay Filiz adına açılan sosyal medya hesaplarıyla konuşarak durumun vehametini bir kez daha gözler önüne serdi.

Alkışlar Eren Taşar için
GAZETECİLER.COM- 

İşlediği cinayetler ortaya çıktıktan sonra medyanın da yoğun ilgisiyle birlikte bir Atalay Filiz çılgınlığı başlamıştı.

Adam sanki "katil" değil de "pop star"dı!

Bu abzürt halimizin üstüne Atalay Filiz yakalandıktan sonra onunla selfie çeken polislere bile şahit oldu. 

İşin bir de sosyal medya boyutu vardı. Bu kısım pek görülmedi ama Karar Gazetesi'nden Eren Taşar bunu es geçmemişti. 

"Yüzlerce katil sevici 'eğlencenin' peşinde!" başlıklı haberinde Atalay Filiz adına sosyal medyada yüzlerce açılan hesaptan birkaçına ulaşmış ve onlarla konuşmuş Eren Taşar. 

Eren Taşar "birçok kişi karakteri, firarı ve ifadeleri nedeniyle caniyi övdü. O hesapların sahipleri, hayranlıklarını "Eğleniyoruz, etkileyici bir karakter..." sözleriyle açıkladı" diyor.  

Taşar'ın haberi çılgınlığın ne boyutta olduğunu bir kez daha görmemizi sağlıyor. 

"Filiz adına sosyal medyada yüzlerce hayran grubu ve kişisel hesap açıldı. Yaşları 15 ila 25 arasında değişen gençler, çok sayıda cinayet işleyen bir katile hayranlık ifade eden mesajlar yağdırdı. Kendisini Atalay Filiz olarak tanıtıp onun gibi konuşan ve bu yaptığını da eğlence sayan mesajlar yayınlandı.  İşte bu mesajlara birkaç örnek şöyle: “Adam akıllı da değil hayatımda gördüğüm en efendi seri katil”, “Bizimkisi bir aşk hikayesi”, “Canımsın destekliyorum abi seni”, “Atalay kanka nasıl insansın. O polisin dediği gibi bu memlekette 3 sene kaçmayı nasıl başardın, helal olsun”, “Planlar kurmaktayım. Seni seviyorum Hannibal Lecter”... 

Akıl alır gibi değil!

Eren Taşar'ı işin sosyal medya boyutuna da dikkat çekerek, yaşadığımız ruh halini bir kez daha gözler önüne seren bu haberi için alkışlıyoruz.  

ÇOK OKUNANLAR