ALKIŞ

Alkışlar Demet Sabancı Çetindoğan için...

Başarılı iş kadını Demet Sabancı Çetindoğan Sabah gazetesine yaptığı açıklamalarla alkışı hakediyor.

Alkışlar Demet Sabancı Çetindoğan için...

Hem iş dünyasındaki başarıları hem de sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık söz ettiren bir iş kadını Demet Sabancı Çetindoğan.

Türkiye seçimlere giderken ekonomi ve iş dünyası da gelişmeleri elbette yakından takip ediyor.

Bugün Sabah gazetesinde röportajı yayınlanan Demet Hanım'ın açıklamaları da oldukça dikkat çekici. Fakat özellikle "güçlü Meclis" vurgusu ile demokrasiye olan inancını bir kez daha gözler önüne seriyor.

"Ülke battı" söylemlerinin özellikle köpürtülmeye çalışıldığı bir ortamda bir iş kadını olarak umut veren açıklamaları nedeniyle kendisini alkışlıyorum.

Ve özellikle şu sözlerini sizlerle paylaşmak istiyorum:

"Güçlü bir meclis iradesi çıktığında bekleyen yatırımların hızlıca devreye girmesini bekliyorum. Ekonomi denilince herkesin bir beklentisi var. Ortak beklenti... İş imkanları olacak, ekonomi canlanacak, yatırımlar hızlanacak, üretim artacak. Bütün bunların olmasıyla, ülkemizin gelişiminin artması sağlanabilir. Hükümet, ülkenin mevcut imkanlarını değerlendiriyor diye düşünüyorum. Seçim sonuçları ne olursa olsun netice olarak var olan hükümetin zor koşullarda kaynaklar, harcamalar arasında denge kurma çabası olmalı. Ben Türkiye için her şeyin iyi olacağı düşüncesindeyim. İyi gelişmeler, iyi sonuçlar verecektir. Her şey Türkiye için."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar