GÜNDEM

Alışveriş Yapanlara İş Bankası'ndan 300 TL MaxiPuan Fırsatı! Maximum Kartı Olanlara Fazladan Alışveriş Hakkı!

Banka, alışveriş yapanlar için 300 TL'lik MaxiPuan veriyor. Alışverişlerinizin bir kısmı bedavaya gelecek. İş Bankası, Maximum kartı olanlar için unutulmayacak bir kampanyaya imzasını attı. İşte alışveriş kampanyasında şartlar ve son katılım tarihi...

Alışveriş Yapanlara İş Bankası'ndan 300 TL MaxiPuan Fırsatı! Maximum Kartı Olanlara Fazladan Alışveriş Hakkı!

İş Bankası, Maximum kartı olanlar için önemli bir kampanya başlattı. Bu kampanyada hangi kartların geçerli olduğu ve ne zaman sona ereceği de belirtildi. Eğer düzenli olarak alışveriş yapıyor ve Maximum kartınızı kullanıyorsanız bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. Maximum kartınızla yapacağınız alışverişlerde MaxiPuan kazanacaksınız.

300 TL MaxiPuan Şartları Açıklandı

Maximum kartınız ile anlaşmalı marketler üzerinden yapacağınız 400 TL ve üzeri ilk alışverişten sonra, farklı tarihlerde 400 TL ve üzeri alışverişlerinizin her birinde 30 TL MaxiPuan sizleri bekliyor. Toplamda ise 300 TL'lik MaxiPuan elde edeceksiniz. Kampanya kapsamında olan kartların hangileri olduğu paylaşıldı.

Kampanya Ne Zaman Bitiyor?

Söz konusu alışveriş ve Maxipuan temalı kampanyanın 1 Şubat 2023'te başladığı ve 28 Şubat 2023 tarihinde sona ereceği açıklandı. Kampanya kapsamında kullanılabilecek Maximum kartların ise Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, İş'te Üniversiteli, Maximum Genç ile İş Bankası bankamatik kartları ve Maxipara Kart olduğunu belirtti. Kampanyadan kazandığınız MaxiPuanların aktarımı ise 3 Mart 2023 tarihinde yapılacağı iletildi. Eğer sizler de alışverişlerden MaxiPuan elde etmek istiyorsanız İşCep veya Maximum Mobil üzerinden katılımda bulunabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar