DİZİ DÜNYASI

Alişan İle Çağla Şikel hangi dizide oynayacak?

Cennet Mahallesi'ndeki birlikteliklerini beyaz camda eğlence programlarında da sürdüren Alişan ile Çağla Şikel yeni sezonda aynı dizide birlikte oynayacak...

Alişan İle Çağla Şikel hangi dizide oynayacak?

Efsane yapımcı Türker İnanoğlu, yeni sezon için yine iddialı bir dizi hazırlıyor.

Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran, tekrarları bile çok izlenen "Çiçek Taksi" ve "Akasya Durağı" dizilerinin yeniden tasarlanmış ve güncellenmiş hali olacak olan dizinin adı şimdilik "Sarı Melekler" olarak belirlendi...

Yönetmenliğini Deniz Çelebi'nin yapacağı, senaryosunu usta kalem Resul Ertaş ve ekibnin yazacağı dizi, bir grup taksicinin aile ilişkilerini ve kuşak çatışmalarını eğlenceli bir dille anlatacak.

KARŞILIKLI PARTNER OLMAYACAKLAR

Sarı Melekler dizisinde Çağla Şıkel ve Alişan ikilisi de rol alacak. Ancak bu kez Cennet Mahallesi dizisinden beri beraber program sunan ünlü ikili, karşılıklı partner olmayacak, farklı farklı rollerde oynayarak seyirciyi şaşırtacak.

Güçlü bir kadroya sahip olacağı öğrenilen "Sarı Melekler" dizisinde Cem Yılmaz'ın "Ali Baba ve 7 Cüceler" filminde Veronica karakterini oynattığı Rus model Irina Ivkina da rol alacak. Erler Film'in patronu Türker İnanoğlu'nun ayrıca iki yeni dizi senaryosu üzerinde daha çalıştığı öğrenildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar