REKLAM

Ali Taran o reklam teklifini kabul etti mi?

2002 seçimlerinde yüzde 7 oy alarak sürpriz yapan Cem Uzan'ın Genç Partisi'nin reklam kampanyasını yürüten Ali Taran, CHP MYK'ye sürpriz bir sunum yaptı.

Ali Taran o reklam teklifini kabul etti mi?
2002 seçimlerinde yüzde 7 oy alarak sürpriz yapan Cem Uzan'ın Genç Partisi'nin reklam kampanyasını yürüten Ali Taran, CHP MYK'ye sürpriz bir sunum yaptı.

Cumhuriyet'ten Fırat Kozok'un haberine göre Taraflar arasında sürdürülen görüşmelerde son pürüzler de aşılırsa Taran CHP'nin kampanyasında etkin rol oynayacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında pazar günü toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu'nda, 7 Haziran 2015 seçim kampanyasının ana hatları ve kullanılacak materyallere ilişkin kapsamlı bir sunum yapıldı.

Toplantıda bazı kamuoyu araştırma şirketlerinin yaptığı son araştırmalar da masaya yatırıldı. Sürpriz toplantıda bir sürpriz isim de sunum yaptı. Edinilen bilgilere göre reklamcı Ali Taran, seçim kampanyasında kullanılacak dil ve vurgulanacak sloganlar konusunda kurula bilgi verdi.

Bu sunumun ardından CHP kulislerinde seçim kampanyasının Taran tarafından yürütüleceği konuşulmaya başlandı. Edinilen bilgilere göre yapılan görüşmelerde önemli bir aşama kaydedildi. Buna karşın bazı noktalar üzerinde görüş alışverişi sürüyor.

Tarafların prensipte "evet" dedikleri süreçle ilgili görüşmenin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. Anlaşma sağlanması durumunda Taran'ın, seçim kampanyasının farklı unsurları için anlaşılan bazı başka ekiplerle birlikte çalışma yürüteceği ve koordinasyon görevi üstlenebileceği değerlendiriliyor.

Taran, 2002 seçimlerinde Cem Uzan'ın başkanlığını yaptığı Genç Parti'nin seçim kampanyasını yürütmüştü. Taran'ın kampanyasının da etkisiyle Genç Parti seçimlerde yüzde 7'yi aşarak büyük bir sürpriz yapmıştı.

Konut projesi
Alınan bilgiye göre aynı toplantıda, CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'nun koordinasyonunda hazırlanan toplu konut sunumu da gerçekleştirildi. TOKİ'nin mevcut uygulamalarının yanı sıra, yabancı ülkelerde bu sorunun nasıl ele alındığının da değerlendirildiği projenin, seçim kampanyasında kullanılacağı ifade ediliyor.

ÇOK OKUNANLAR