GÜNDEM

Ali Tarakçı: Muharrem İnce CHP'nin şımarık çocuğudur

Gazeteci Ali Tarakçı, Muharrem İnce için "CHP'nin şımarık çocuğudur" ifadesini kullandı.

Ali Tarakçı: Muharrem İnce CHP'nin şımarık çocuğudur

Şarkul Avsat yazarı Ali Tarakçı, bugünkü köşesinde CHP karşıtı söylemleriyle son günlerde siyasetin ve medyaın gündemindeki isim Muharrem İnce'nin söz konusu çıkışlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

"İNCE ASLA BİR BAYKAL DEĞİLDİR"

Tarakçı, yazısının girişinde Deniz Baykal ve Muharrem İnce'yi kıyasladığı uzun bir değerlendirme yaptı. "İnce, asla bir Baykal değildir" diyen Tarakçı, "İnce ve Baykal karşılaştırıldığında; Baykal'ın hırsı, entelektüel derinliği, siyaset birikimi, ekip anlayışı, deneyimi İnce'de yüzde 1 bile yoktu" dedi.

"YALOVA'NIN TÜM SANDIKLARINDA CHP GÖZLEMCİSİ VAR MIYDI?"

İnce'nin CHP'nin seçimde sandıklarda gözlemci bulundurmadığı iddialarını eleştiren Tarakçı, "SHP ve CHP'nin kurulduğu günden itibaren Türkiye genelinde binlerce sandıkta gözlemecisi olmadı. İddialı konuşuyorum, İnce'nin İl Başkanlığı yaptığı dönemde Yalova'nın tamamındaki sandıklarda gözlemcisi olduğunu düşünmüyorum" dedi.

"İNCE CHP'NİN ŞIMARIK ÇOCUĞU"

Muharrem İnce'nin "konuşmak için konuştuğunu, eleştiri yapmak için derinliğini düşünmeden eleştiriler yaptığını" söyleyen Tarakçı, "İnce, CHP'nin şımarık çocuğudur. Ve siyaset derinliği de yoktur" dedi.

"SONUNU GÖREBİLİYORUM"

Tarakçı, İnce'nin kısa sürede irtifa kaybedeceğini, kendi partisini kuracağını ve TV'lerde yalnızca CHP aleyhine konuştuğu "yorumculuk" günlerinin uzak olmadığını kaydetti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar