KAYBETTİ

Ali Koç Kaybetti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan’ın Leros Adasında tekne kazası geçiren Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı’yı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti. Ziyaret sonrası Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında elleri cebinde yürümesi sosyal medyada gündem oldu. Koç'un bu hareketinin saygısızlık olduğunu belirtenler eleştiri oklarını yönelttiler. Ali Koç yapmış olduğu bu yakışıksız tavrı yüzünden sitemizin "Kaybetti" köşesinde yer aldı.

Ali Koç Kaybetti

Yunanistan’ın Leros Adasında tekne kazası geçiren Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı’yı tedavi gördükleri hastanede ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Türk Amerikan İş Konseyi (TAİK) Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ve çiftin yakınları karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretinin ardından hastaneden ayrılırken Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı uğurlayanlar arasındaydı. Bu esnada Erdoğan'a eşlik eden Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında elleri cebinde yürümesi sosyal medyada gündem oldu. Koç'un bu hareketinin saygısızlık olduğunu belirten kullanıcılar eleştiri oklarını yönelttiler. Çifte, geçmiş olsun dileklerini ileten Erdoğan, doktorlardan durum hakkında bilgi alarak oradan ayrıldı ama Ali Koç'un bu saygısız tavrını da tarih yazdı. Ali Koç yapmış olduğu bu yakışıksız tavrı yüzünden sitemizin "Kaybetti" köşesinde yer aldı.

Tüm 'kaybetti' haberleri için tıklayın

Tüm 'kazandı' haberleri için tıklayın

Tüm 'alkış' haberleri için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar