GÜNDEM

Ali Karahasanoğlu'dan Hilmi Özkök'e başörtüsü tepkisi

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, bir dönem Genelkurmay Başkanlığı yapan Hilmi Özkök'ün Saygı Öztürk'e verdiği demeci eleştirdi.

Ali Karahasanoğlu'dan Hilmi Özkök'e başörtüsü tepkisi

Hilmi Özkök, Sözcü yazarı Saygı Öztürk'e konuştu, Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, Özkök'e tepki gösterdi.

Hırsızlık yapan suçlu değil, eşi örtülü olan suçlu mu sayın Özkök diyen Karahasanoğlu, bu gibi isimlerin Genelkurmay Başkanı olarak görev yapmasına veryansın etti.

İşte o yazı:

Aman Allah’ım..

Aman ki ne aman..

Bu insanlar, bu ülkede Genelkurmay Başkanlığı mı yapmış? “Çok kritik bir coğrafyada yaşıyoruz, çok güçlü ordumuz olması lazım. Bu ordumuz için de, her şeyimizi feda etmeliyiz” sözlerini, bu Genelkurmay Başkanları ne kadar haketmiş? Bir tanesi geçen hafta konuşmuştu. “2009 Haziran ayında yapılan kanun değişikliği ile, TSK’da suçüstü yaptığımız astsubaylar kurtarıldı, sivil mahkemede yargılanmaları sağlandı” mealinde laflar etmişti.. Oysa gerçek ne idi? Kastedilen Kayseri’deki astsubayların yargılamaları askeri mahkemede yapılmış, Askeri Yargıtay tarafından da, beraat kararları onanmıştı. Sivil mahkemeye gidiş falan yoktu..

FETÖ’cü astsubayları beraat ettirenler de, sivil hakimler değil.. Asker hakimler idi. O Genelkurmay Başkanı’nı geçtik.. Şimdi bir başka Genelkurmay Başkanı kafayı çıkardı.. Bir sayfalık röportajında, bir dediği, diğer dediğini tutmayan bir orgeneral emeklisi..

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar