GÜNCEL

Ali Karahasanoğlu yazdı! Ben de bir video çekip, sorsam: “Kemo.. ABD ziyaretini anlat Kemo!”

Yeni akit yazarı Ali Karahasanoğlu, köşe yazarı sıfatıyla yazılanların çok fazla dikkat çekmediğini, ifşa edilen bilgilerin 5 milyon, 10 milyon izlenme almayacağını, Sedat Peker'in videolarına gönderme yaparak, 'Bu ülkede izlenmek için, kuyruğuna takılıp gidilmek için, mafya babası olmak mı gerekiyor?' diyerek sitem de bulundu.

Ali Karahasanoğlu yazdı!  Ben de bir video çekip, sorsam: “Kemo.. ABD ziyaretini anlat Kemo!”

Yeni akit yazarı Ali Karahasanoğlu bugünkü köşesinde 'Ben de bir video çekip, sorsam: “Kemo.. ABD ziyaretini anlat Kemo!'' başlıklı dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Karahasanoğlu, köşe yazarı sıfatıyla yazılanların çok fazla dikkat çekmediğini, ifşa edilen bilgilerin 5 milyon, 10 milyon izlenme almayacağını, Sedat Peker'in videolarına gönderme yaparak, 'Bu ülkede izlenmek için, kuyruğuna takılıp gidilmek için, mafya babası olmak mı gerekiyor?' diyerek sitem de bulundu. 

Ali Karahasanoğlu, organize suç lideri Sedat Peker'in videolardaki konuşma tarzına gönderme yaparak muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.  “Kemoo.. Kemoo.. Naber” diye başlayalım..Sonrasında da, “17-25 Aralık’tan iki hafta önce, Kemo, ABD’ye niye gittin?” diye sorsam..Devam etsem..Mesleği gereği hayatı dış seyahatlerle geçenlere “Venezuela’ya niye gittin” diye soranların uyduruk senaryolarının çok ötesinde, somut ve makul bir soru yöneltsem' dikkat çeken çıkışta bulundu. 

İşte o yazı... 

Biliyorum, köşe yazarı sıfatı ile ne yazsam, dikkat çekmeyecek..

Karşı mahalleyi bırakın, kendi mahallemizdeki insanlar bile, “Aaaa, neler olmuş da bizim haberimiz yokmuş” demeyecek..

İfşa ettiğim bilgiler 5 milyon, 10 milyon izlenme almayacak.. 

O zaman diyorum..

Acaba ben de mafya babası mı olsam?..

Birkaç suç işleyip..

Sonra çaktırmadan yurtdışına kaçsam..

Yurtdışında da, “Beni kullanacak kimler var” diye oraya buraya yanaşsam..

“Daha önce Türkiye ile ihtilaflarında kuyruk acısı olan, suçüstü olup da intikam ateşi ile yanan kim var” diye orada burada bir dolaşsam..

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar