GÜNDEM

Ali Karahasanoğlu: Uğur Dündar'lar herkese küfretsin ama kimse onlara küfretmesin istiyorlar

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, Uğur Dündar'ın kendisine ve iki isme daha küfreden bir sosyal medya kullanıcısını ihbar etmesini ve İçişleri Bakanı'nın konuya müdahil olmasını eleştirdi.

Ali Karahasanoğlu: Uğur Dündar'lar herkese küfretsin ama kimse onlara küfretmesin istiyorlar

Gazeteci Uğur Dündar, daha önce Ak Parti Belediye Başkan adaylığı yaptığını belirttiği Çelebi Altuntaş isimli sosyal medya kullanıcısının Yılmaz Özdil'e, Müjdat Gezen'e ve kendisine yönelik hakaret ve küfür içerikli bir tweetini sosyal medya hesabından paylaşarak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu etiketledi. Dündar, "Bu namus düşmanı ahlâksız müfteriye gerekeni yapmanızı bekliyoruz" dedi.

SÜLEYMAN SOYLU HAREKETE GEÇTİ

Dündar, bir süre sonra bir başka paylaşımda bulunarak Soylu'nun kendisini aradığını söyleyerek, Çelebi Altuntaş hakkında gereken işlemlerin yapılması için Emniyet Teşkilatındaki yetkililere talimat verdiğini söylediğini kaydetti ve teşekkür etti.

ALİ KARAHASANOĞLU'NDAN TEPKİ

Yeni Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, Uğur Dündar'ın başka insanlara yapılan hakaretler karşısında sessiz kalıp hatta kahkahalarla gülerek bunlara destek verdiğini iddia etti. Örnekler veren Karahasanoğlu, "Uğur Dündar ve avanesi, başkalarının annelerine, eşlerine, kızlarına küfürler ederken, ağızlarını yayarak, kahkahalarla gülenler.. O gülenlere gülümseme ile karşılık veren Uğur Dündar’lar.. O küfürleri onaylayanlar, destek verenler.. Şimdi karşımıza geçip, ahlak timsali kesiliyorlarsa, gerçek yüzlerini göstermek, boynumuzun borcudur.. Tabloyu, en net şekli ile sizlere sunalım mı?" diyerek bu örnekleri sıraladı.

Karahasanoğlu, Uğur Dündar'ın, Atilla Taş'ın "Aslında AKP’ye teşekkür borçluyuz. Ülkede ne kadar çıkarcı yavşak varsa ortaya çıkardı!” paylaşımını beğendiğini söyleyerek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da tepki gösterdi:

Süleyman Soylu da hemen dönüş yapıyor: “O kişiye talimatı verdim”.. Alkış.. O size ve sizin gibi milyonlara yavşak desin.. Siz ona emir tekrarı gibi, dönüş yapın. (Tabii ki görevi gereği talimatı versin.. Ama bu adama dönüş yapmanın anlamı ne ki?)  Ve.. Uğur Dündar’a küfür eden adam açıklıyor: “Osmanlı torunu Nihal Osmanoğlu’na küfür ettiler. Onun için bu paylaşımı yaptım” Mazeret değil. Kimsenin annesine, çocuğunun küfürü için küfür edilmez ama.. Bakıyorum.. Gerçekten de.. Bir kadına, ağız dolusu, küfürler.. Uğur Dündar’dan da o küfürlere gülücükler.. Onlar küfretsinler.. Ama onlara kimse küfretmesin.. Onların istekleri bu.. Bana sorarsanız, biz küfretmeyelim.. Ama, küfür edenlerin gerçek yüzlerini de deşifre edelim.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum