GÜNDEM

Ali Karahasanoğlu, Sözcü’ye saydırdı: Cezalar az bile!

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, Sözcü yazarlarına FETÖ ile ilgili verilen cezaların az bile olduğunu söyledi.

Ali Karahasanoğlu, Sözcü’ye saydırdı: Cezalar az bile!

Karahasanoğlu, gazetenin patronunun yurt dışına kaçarak cezadan yırttığını fakat yazarlarının cezalar aldığının altını çizdi. 

Ayrıca FETÖ soruşturması kapsamında verilen cezalara da oh olsun dedi. Hatta verilen cezaların az bile olduğunu belirtmekten de geri durmadı. 

İşte Ali Karahasanoğlu'nun yazısı:

Sözcü gazetesinin patronu, hakkındaki tutuklama kararı kaldırıldığı halde, aylardır yurtdışında yaşıyor..

Burdaki mahkemeler de kimi bulduysalar, onlara cezayı bastılar.

“Bunlar suçsuzdu, patron yerine bunlara ceza bastı” demiyorum.

O kaçak olduğu için, kendisini kurtardı.

“Burdakiler kurtulamadı” diyorum.. Yoksa.. Cezayı haketme noktasında, bir ihtilaf yok. Hatta verilen ceza çok değil, az bile..

FETÖ ile iş tutuğu ileri sürülen AK Parti, o örgütün gerçek yüzünü görmüş. O örgütü diskalifiye etmeye çalışıyor. Örgüt, devletin tüm unsurlarına, sadece AK Parti iktidarında değil, taa 1980’lerden bu yana yerleşmiş. Kılcal damarlarda hiç sezdirmeden dolaşan bu örgütün tasfiyesi sırasında, Emin Çölaşan “Şimdi cemaati savunma zamanı” diye köşe yazısı kaleme alıyorsa. Kimse kusura bakmasın.. Bunun karşılığı 3 yıl 6 ay ile sınırlı olamaz..

Örgütü resmen savunan bir yazardan bahsediyoruz. Tek bir yazıdan değil, onlarca yazıdan bahsediyoruz. Hiç kaçarı olmayan yazının başlığını veriyorum. Siz de diğerlerini, internette şu an dahi okuyabilirsiniz.. Bugün bir etkisi olmayabilir.. Ama düşünün.. FETÖ henüz teslim alınmamış.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar