GÜNDEM

Ali Karahasanoğlu, Saygı Öztürk'e saydırdı

Sözcü yazarı Saygı Öztürk'ün yaptığı haber İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan sert tepki gelmişti. Bunun üzerine başlayan polemik sonrası Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu da Saygı Öztürk'ü hedef aldı.

Ali Karahasanoğlu, Saygı Öztürk'e saydırdı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Saygı Öztürk'ün haberine tepkş göstermesi ile birlikte Öztürk, medya dünyasının gündemine oturdu. 

İşte o yazı:

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu da Saygı Öztürk ve Süleyman Soylu polemiğini konu edindiği yazısında Öztürk'e yüklendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Karadenizliliği tuttu..

Nezaket falan düşünmedi..

“Karşımdaki bir gazeteci.. Türkiye’de de dördüncü kuvvet denilse de, birinci kuvvet medyadır. Ayağımı bu bilgilere göre uzatayım” demedi..

Sadece Saygı Öztürk’e değil..

Saygı Öztürk ile röportaj yapan, oturup sohbet eden çok AK Partili olduğu için onlara da bir uyarı olması amacıyla..

“İnsanlık görevimi yapıyorum: Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur. Bahar Hanım ahlaklı, faziletli bir kadındır. Ali Bey’e minnettarız, Trabzon turizmini ayağa kaldırdı. Bugünden sonra bu namus düşmanını (Saygı Öztürk’ü kastediyor) kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır.”

Bu tartışmada, bakıyoruz, Saygı Öztürk’e sahip çıkanlara..

Sözcü gazetesinde Necati Doğru..

Kim bu soyadı Doğru, kendisi hortumcunun işçisi olan Necati?

Salbah gazetesi Dinç Bilgin’in elinde iken, Etibank’ın hortumlanmasına seyirci kalan, patronuna destek verip, yıllarca o bankanın soyulmasını seyreden Necati Doğru..

Doğruluk arayabilir misiniz, bu Necati’de?

Mümkün değil..

Başka kim sahip çıkıyor?

Yeniçağ gazetesinden Orhan Uğurluoğlu!

Bu kim?

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar