GÜNCEL

Ali Karahasanoğlu, PKK terör örgütünün vahşiliğini TSK’nın başarısızlığı olarak yansıtılmasına ateş püskürdü!

Yeni Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, PKK terör örgütünün vahşiliğini TSK’nın başarısızlığı olarak yansıtılmasına tepki gösterirken, HDP’nin kullanmış olduğu söylemleri PKK seviciliğine örnek olarak gösterdi.

Ali Karahasanoğlu, PKK terör örgütünün vahşiliğini TSK’nın başarısızlığı olarak yansıtılmasına ateş püskürdü!

Yeni Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, PKK terör örgütünü aklayarak TSK’yı suçlamaya çalışanlara, DEAŞ’ın işlemiş olduğu suç ile kıyaslayarak PKK’nın işlemiş olduğu suçun daha da vahşi olduğunu vurguladı. Karahasanoğlu, PKK’nın hiçbir suretle aklanamayacağını belirtirken, HDP’nin, terör örgütü PKK için onlarla görüşülmeli, barış adımları atılmalı söylemlerinde bulunurken, DAEŞ için görüşme yapılmadan kafaları ezilmeli söylemine, PKK seviciliğinin ispatı olarak yorumladı.

Ali Karahasanoğlu, PKK’nın da DEAŞ’ın da birer terör örgütü olduğunu, birine ayrı diğerine ayrı söylem geliştirilemeyeceğini, ikisine aynı şekilde tepki gösterilmesi gerektiğini belirtti. Karahasanoğlu, HDP’nin söylemlerindeki çelişikliğe dikkat çekerek, PKK terörünün yok sayıldığını söyledi. Gara’da 13 vatandaşımızın şehit edilmesinin PKK terörünün vahşiliği değil, siyasi iktidarın beceriksizliği olarak yansıtılmasına tepki gösteren Karahasanoğlu, eğer söz konusu beceriksizlik olsaydı, aynı siyasal iktidarın Nijerya’da korsanların elinden 15 denizcimizi kurtaramayacağını, olayın tamamen PKK’yı aklamaya yönelik bir propaganda olduğunu ifade etti.

İşte o yazı... 

Yazacaklarımı kimse çarpıtmaya kalkışmasın.

DAEŞ’e uzaktan yakından bir sempatim yok, olması da mümkün değil.

DAEŞ, ABD’nin kurduğu bir kukla terör örgütü..

Bu konuda bir tartışma açmaya bile gerek yok..

Ama PKK da bir terör örgütü..

Derseniz ki, hangisi daha tehlikeli, hangisi daha vahşi?..

Kanaat belirteceğimize, olgular üzerinden gidelim.

Konuyu fazla bir zaman dilimine yaymadan, son iki hafta içinde yaşanılan olaylardan hareketle, bir sonuca ulaşalım..

Sonuca ulaşırken de bir terör örgütünü, diğer terör örgütüne tercih ediyormuş gibi bir niyetim olmadığını, ikisinin de aynı merkezlerden beslenen hain örgütler olduğunu tekraren belirterek adımları atmaya başlayalım..


 PKK, Gara mağaralarında 13 insanı rehin olarak tutuyordu..

Baktı ki..

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar