GÜNDEM

Ali Karahasanoğlu, PKK terör örgütünün 13 vatandaşımızı katletmesini kınayamayanlara ateş püskürdü.

Yeni Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, PKK terör örgütünün 13 vatandaşımızı katletmesini kınayamayanlara ateş püskürdü.

Ali Karahasanoğlu, PKK terör örgütünün 13 vatandaşımızı katletmesini kınayamayanlara ateş püskürdü.

Yeni Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, PKK terör örgütünün 13 vatandaşımızı acımasızca infaz etmesini kınayamadıklarını öne sürüdüğü HDP’li ve CHP’li vekillere ateş püskürdü. Karahasanoğlu, şuan da söz konusu vahim olay üzerinde söz söyleyip de PKK’yı kınayamayanların, olayı TSK’yı suçlar tarzda konuşmalarına yönelik savcıların hesap sorması gerektiğini belirtti.

Ali Karahasanoğlu, hümanist edaları ile “onlar da insan, onlar da can taşıyor, bu kadar acımasız olunmaz” diyerek PKK üzerinden insanlık dersi vermeye çalışanlara, terör örgütünün yapmış olduğu katliamı gösterdi. Karahasanoğlu, PKK’nın kaçacak bir yolu ve saklanacak bir deliği kalmamışken, silahı bırakıp teslim olmak yerine, hainliği zirveye taşıyarak vahşetten bir an geri kalmadığını ifade etti.

İşte o yazı...

Terör örgütü PKK’nın kaçırdığı 13 insanımızın hikayesi..

Maskeleri nasıl, indiriyor aşağıya..

Yüzler nasıl net görülüyor, artık..

Karşımızdaki bir terör ögrütü mü?

Bence şüphe yok ama, HDP’liler için var..

HDP ile ittifak yapan CHP’liler tereddüt ediyorlar, “Acaba PKK terör örgütü mü?” diye..

Onlara ayak uyduran İyi Parti ise, “Tabii ki PKK, terör örgütü canım. Bunda şüphe mi var” diyor.. Ama “PKK terör örgütüdür” diyemeyenlerle kol kola girmekte de beis görmüyor..

Sonuç..

Türk Silahlı Kuvvetleri, Kuzay Irak’taki Gara bölgesine operasyon düzenliyor..


Yazının devamı için tıklayın... 


 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar