GÜNCEL

Ali Karahasanoğlu: O bilekliklerin elinize takılmasını çoktan hakettiniz siz!

Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, amirallerin gece yarısı bildiri imzalanması sonrası, adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasının ardından  adli kontrol gereği ayaklarına bileklik takılmasına sitem etmelerine ateş püskürdü. 'Karahasanoğlu, 'Atalarımız, “Merhametten maraz hasıl olur” demişler' diyerek ateş püskürdü.

Ali Karahasanoğlu: O bilekliklerin elinize takılmasını çoktan hakettiniz siz!

Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, amirallerin gece yarısı bildiri imzalanması sonrası, adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasının ardından  adli kontrol gereği ayaklarına bileklik takılmasına sitem etmelerine ateş püskürdü. Karahasanoğlu, 'Atalarımız, “Merhametten maraz hasıl olur” demişler..Bunlarınki de, o hesap..Merhamet edilmiş.. Tutuklanmamışsınız..Cezaevine konulmamışsınız..Gözaltında verilen yemeklerin protein değerlerini hesaplarken, bir de cezaevinde benzer duruma düşürülmemişsiniz..Daha hâlâ, utanmadan ayağınızdaki bilekliğin hesabını mı yapıyorsunuz?' diyerek sitem etti. 

İşte o yazı... 

Biz emekli amirallerin bildirisini tartışırken, bir yandan da 27 Nisan 2007 tarihli Genelkurmay bildirisinin yıldönümüne yaklaşıyoruz.

27 Nisan Genelkurmay bildirisinin hesabı sorulmadığı içindir ki..

Şimdi emekli amiraller, yaşlarına hürmeten ellerine kelepçe takılıp cezaevine konulma yerine, adli kontrol şartı ile serbest bırakılmışlar..

Adli kontrolün gereği olarak da, ayaklarına bileklik takılmış..

Şimdi emekli amiraller, ayaklarına takılan bu bilekliği dert edinmişler..

Atalarımız, “Merhametten maraz hasıl olur” demişler..

Bunlarınki de, o hesap..

Merhamet edilmiş.. Tutuklanmamışsınız..

Cezaevine konulmamışsınız..


Gözaltında verilen yemeklerin protein değerlerini hesaplarken, bir de cezaevinde benzer duruma düşürülmemişsiniz..

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum