GÜNCEL

Ali Karahasanoğlu: Niye susuyorsunuz, “dindar düşmanları”nın işbirlikçileri!

Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, "Niye susuyorsunuz, “dindar düşmanları”nın işbirlikçileri!" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Ali Karahasanoğlu'nun yazısı:

CHP’lilerin başını çektiği bir grup ateist, bir grup dindar karşıtı çevre, uzun süredir Milli Eğitim Bakanlığı’nı hedef alıyor..

“Önce Ahlak ve Maneviyat” sloganı ile kurulan Milli Görüş’ün, bugünkü temsilcisi olduğunu iddia edenlerin önde gelen partilerinden birisi (Yeniden Refah Partisi de aynı iddiada. Ak Parti de, büyük oranda aynı iddiada) olan Saadet Partisi, küçük küçük siyasi hesaplarla sessizliğini korurken..

Okullarda din eğitiminin içeriğinin doldurulması için sarfedilen gayretlere saldıran dindar karşıtı kesim, her geçen gün daha da pervasızlaşarak, kendileri ile işbirliği yapan muhafazakarlardan da destek alarak, küstahlıklarını genişletiyorlar..

“Okulda namaz” dediler. Hakaret ettiler.. 2002’de, 2007’de, 2011’de, 2015’te seçmen bunlara tokadı yapıştırdı, akıllanmadılar.

Oysa o tarihlerde okullarda doğru dürüst mescid bile yoktu. Öğretmenler ve öğrenciler, merdiven altlarında namazlarını kılarken bile, “Okulda namaz”...

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar