GÜNCEL

Ali Karahasanoğlu: Ne oldu da Erbakan Hoca kıymete bindi?

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu bugünkü köşesinde CHP'ye verdi veriştirdi. Karahasanoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Necmettin Erbakan ile ilgili yaptığı konuşmanın bir bölümünü yayınlayıp, ''Ne oldu da Erbakan Hoca kıymete bindi? Anladım.. Anladım..Erdoğan’ı devirmek için, % 1.5 oya ihtiyacınız var..Onun için atıyorsunuz, bu taklaları'' diyerek sitem etti.

Ali Karahasanoğlu: Ne oldu da Erbakan Hoca kıymete bindi?

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, bugünkü köşesinde CHP Genel Başkan'ı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Necmettin Erbakan ile ilgili söylediği söyleri eleştirdi. Karahasanoğlu, ''Ne oldu da Erbakan Hoca kıymete bindi? Anladım.. Anladım..Erdoğan’ı devirmek için, % 1.5 oya ihtiyacınız var..Onun için atıyorsunuz, bu taklaları'' diyerek sitem etti. 

İşte o yazı... 

Hiç lafı eğip bükmeyelim.

Bodoslamadan, net konuşalım.

Kemal Kılıçdaroğlu, Erbakan ile ilgili şu sözleri, Tayyip Erdoğan bugün Cumhurbaşkanı olmasaydı, dillendirir miydi:

“Sevgili dostlarım, bir cumhuriyet çocuğu olan Profesör merhum Necmettin Erbakan destekçilerinin ve karşıtlarının da Erbakan hocası olarak yaşamını sürdürdü. Onun hocalığı sadece bir akademik unvan değildi. Onun hocalığı üniversite kürsülerine sıkışmış bir akademisyen, öğrenci ilişkisi de değildi. Onun hocalığı aynı zamanda ömrünü verdiği bir siyasi hareketin siz değerli mensuplarını vatan, millet ve bayrak sevgisiyle bir araya getirmiş milli bir görüşün hocalığıydı. Onun hocalığı Milli Nizam Partisi’nden Milli Selamet Partisi’ne ve 12 Eylül sonrasında sırasıyla Refah, Fazilet ve Saadet Partisi’ne kadar uzanan bir kararlılığın hocasıydı.”

Bu sözleri dinlerken, nerede ise gözlerim yaşaracaktı..

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Erbakan Hoca’nın hatırına, Saadet Partisi’ne üyelik müracaatı yapacağını bile düşündüm..

Kılıçdaroğlu beni çok bekletmedi, Erbakan Hoca’ya övgü düzerken, araya kendi adamını hemen sokuşturdu: 

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar