GÜNDEM

Ali Karahasanoğlu kendisini eleştiren Fatih Altaylı'ya sitem etti: Bu yazıyı artık nereleriyle okudularsa!

Kadın cinayetleri medyada yeni bir kavganın fitilini ateşlemişti. Akit Yazıişleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, "Kadınlar bara-meyhaneye gittikçe, kadın cinayeti artıyor" diye yazınca Fatih Altaylı kendisine "Manyak Herif" diye saydırdı... Karahasanoğlu bugünkü köşesinde Fatih Altaylı'ya ve sosyal medyadan kendisini eleştirenlere, ''Bu yazıyı artık nereleri ile okudularsa!'' diyerek tepki gösterdi.

Ali Karahasanoğlu kendisini eleştiren Fatih Altaylı'ya sitem etti: Bu yazıyı artık nereleriyle okudularsa!

Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu "Barda buluşanlar birbirini öldürüyor, suçu bize yıkıyorlar!" başlıklı yazısında "Kadınlar bara-meyhaneye gittikçe, kadın cinayeti artıyor.. Son 8 yıllık uygulama, bunu ispatlıyor" diye yazdı. Karahasanoğl'na sosyal medyada çok sayıda tepki gelirken en sert tepkiyi Habertürk yazarı Fatih Altaylı vermişti. Karahasanoğlu bugünkü yazısında Fatih Altaylı'yı hedef aldı. Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, Sanki ben, “Kadınlar bar-pavyona gitmesin.. Sadece erkekler gitsin.. Kadın cinayetleri sıfırlanır” demişim..Benim dediğim şu:“CHP’li milletvekilleri, ‘kadının gece bara gitmesine itiraz edemezsiniz’ diyor. Oysa, bizler, ‘Kadın da olsa, erkek de olsa.. İnsanın barda-pavyonda ne işi var diyoruz..’ Biz kötü oluyoruz..'' diyerek sitem etti.

İşte o yazı... 

Üç gün önceki yazım idi: “Barda buluşanlar birbirini öldürüyor, suçu bize yıkıyorlar! “

Lakiçi çevre rahatsız oldu.

Barda, pavyonda kanca taktıkları kadınlardan bir-iki tanesi uyanır da, onların üzerinden süfli zevklerimizi tatmin edemeyiz diye düşünüp..

Saldırdılar ha saldırdılar..

Vay efendim, kadın cinayetinin sebebi “bar-pavyon” olur muymuş?

Sanki ben, “Kadınlar bar-pavyona gitmesin.. Sadece erkekler gitsin.. Kadın cinayetleri sıfırlanır” demişim..

Benim dediğim şu:

“CHP’li milletvekilleri, ‘kadının gece bara gitmesine itiraz edemezsiniz’ diyor. 

Oysa, bizler, ‘Kadın da olsa, erkek de olsa.. İnsanın barda-pavyonda ne işi var diyoruz..’ 


Biz kötü oluyoruz..

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar